![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλείται, ίσως το καλύτερο θερμικό μοντέλο, τηλεκατευθυνόμενο της HPI Racing Savage X 4.6 σε κλίμακα 1:8 με τον πιο γνωστό κινητήρα της αγοράς Big Block. Ο κινητήρας είναι 3,9cc και 39.000 rpm. Έιναι σε άριστη κατάσταση δουλεμένο περίπου 15-20 ώρες maximum, με πολλά επιπλέον ανταλλακτικά αγορασμένα από εμένα. Έχει επιπλέον φίλτρο για επιπλέον απόδοση όπως επίσης και διτάχυτο σασμάν το οποίο είναι άκρως ρυθμιζόμενο για τις απαιτήσεις του κάθε ένα! Τα servo του είναι αλλαγμένα από πλαστικά σε μεταλλικά για μεγαλύτερες καταπονήσεις και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα! Ο αγοραστής δεν θα χρειαστεί να βάλει ούτε ευρώ για πολλά χρόνια...! Κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ασχοληθούν με τον μοντελισμό...! Το καλό με αυτό το μοντέλο είναι ότι σε περίπτωση ζημιάς ή καταστροφής κάποιων εξαρτημάτων, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά και πληθώρα εξαρτημάτων!
Το καύσιμό του είναι Nitro-μεθανόλη σε ποσοστό Nitro 25%. Επιθυμητή Τιμή 350 ευρώ.. Τηλ. 6947942624 Μερικές φωτό από το θηρίο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οργώνει, για να μην πω τίποτ΄άλλο,
το εργαλείο !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
κ γαμώ τα εργαλεία...δείτε βίντεο στο YouTube για να καταλάβετε....
στάλθηκε από το galaxy s2 μου |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες ευχαριστώ...
Up και νέα τιμή στα 300 ευρώ για να φεύγει γτ το λυπαται η ψυχή μου.... |
|
|
|||
|
|||
|
Up και νέα τιμή στα 280 ΤΕΛΙΚΗ!!!! Αν δεν φύγει και τώρα θα κλειδώσει...
|
![]() |
|
|