![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρες.
Πήγα να φτιάξω σύνθεση τηλεόρασης αλλά μου βγήκε κοντή. ![]() Πωλούνται αυτά τα 2 κομμάτια που μόλις μοντάρισα στην τιμή του ενός. Τιμή 30 ευρώ (ποδαράκια, τηλεόραση, DVD, επιτραπέζια και μωρό ![]() ![]() ![]() Υπάρχει ένα ακόμα ίδιο στη συσκευασία του, το οποίο θα πάει για αλλαγή. Αν το θέλει και αυτό ο αγοραστής η τιμή αναπόφευκτα είναι η κανονική (δηλαδή +30 ευρώ). Περιοχή: Πειραιάς Πληροφορίες/επικοινωνία: Παναγιώτης 6972 894 794 |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο είπες ότι πάει το μωρό ;
![]() Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητα φιλαράκι !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Μία βδομάδα πριν ούτε που μπουσούλαγε καλά-καλά. Σήμερα μοντάρισα το ένα κομμάτι έβαλα πάνω την ΤιΒι και μέχρι να μοντάρω και το 2ο τη βρήκα όρθια στο ντουλάπι μπροστά να τραβάει την τηλεόραση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τη χαίρεσαι την κορούλα Πάνο !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nα σας ζησει η μικρη ειναι σκετο αγγελουδι! Επειδη εχω κ εγω μια ταρζανινα που με εκανε να αλλαξω ολη τη συνθεση του σαλονιου για τους ιδιους λογους (εδινε κατι χαστουκια στην τηλεοραση ξεγυρισμενα) θα σου προτεινα να παρεις απο τη σειρα Expedit τα λευκα "κουτια". Ειναι τετραγωνα, με πολυ βολικο υψος (στα 80 εκατοστα) πολυ ομορφη κ στιβαρη κατασκευη και μονο με 20 ευρω το καθε ενα -το λευκο-
Επισης σου δινει κ τη δυνατοτητα να τα κλεισεις με ντουλαπακια αν θες -γιατι τα μικραμας ειναι περιεργουλια! Καλοπουλητα ευχομαι κ ελπιζω να μην σπαμαρα πολυ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οοοοο αυτη η σουρλουλου έχει τρελανει τον μπαμπά ε???? Να σας ζησει και καλοπουλητα φιλε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
![]() |
|
|