![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα πωλούνται τα κράνη που αναφέρω και στον τίτλο.
![]() 1.Schunerth c3 χρώμα λευκό γυαλιστερό σε πολύ καλή κατάσταση μέγεθος XL(60/61) Τιμή 290€ (συζητήσιμη) ![]() 2.Schunerth c3 χρώμα λευκό γυαλιστερό σε άριστη κατάσταση (σχεδόν καινούριο) μέγεθος S(54/55) Τιμή 290€ (συζητήσιμη) ![]() Σε περίπτωση που κάποιος πάρει και τα δύο κράνη μαζί η τιμή είναι 530€ ![]() Παράκληση όποιος ενδιαφερθεί, πρώτα από εδώ και μετά επικοινωνούμε για λεπτομέρειες για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ενδοεπικοινωνία που υπάρχει στο κράνος δεν πουλιέται
![]() Το άλλο κράνος δεν το έχω σε φωτογραφία αυτή την στιγμή αλλά είναι του κουτιού.Αν κάποιον τον ενδιαφέρει τότε να του το βγάλω φώτο για να πειστεί. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Και τα δύο κράνη φυσικά έχουν και τις κουκούλες τους ![]() Last edited by kornlaz; 24-01-2013 at 20:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλοπούλητα φιλαράκι !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε πάλι. . . up, up, up.
![]() Καλοπούλητα, γλυκούλη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ τα φιλαράκια τα καλά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κορνήλιε ενδοιαφέρομαι για το small για το κορίτσι! θα σου στείλω πμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το S ενδιαφερομαι και εγω βαλε με δευτερο στην λιτσα σε παρακαλω αν δεν κατσει με τον kosttis
|
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε Παναγιώτη μου.Μόλις έχω απάντηση από τον Kosttis θα σε ενημερώσω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κορνήλιε μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από το παναγιώτη και εμείς ακόμα ζυγίζουμε τα οικονομικά μας, αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Αν για κάποιο λόγο δεν σου φύγει, το ξανά βλέπουμε ! Σε ευχαριστώ πολύ για τη συνεννόηση και τη διάθεση εξυπηρέτησης!
Kosttis |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παναγιώτη έχεις προτεραιότητα..........πλέον |
![]() |
|
|