![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους πουλαω τις βασεις για μεταλλικές βαλιτσες που ειχα αγοράσει απο ένα συνφορουμιτη χωρις τελικα να καταφερω να τις χρησιμοποιησω...
![]() ![]() Ειναι της Touratech και η περιγραφη http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=elεδω Ειχαν αγοραστει 150 €... Πωλουνται (καθως απέκτησαν 2 μικρες γρατζουνιες στις γωνιες του ενος καγκελου) 100 €... -- να ξεκαθαρισω οτι η τιμη ειναι τελικη και άνευ μεταφορικων που θα τα πληρωσει ο αγοραστης-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από δώθε... |
|
|||
|
|||
![]()
Με ενδιαφέρει φίλε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι βεβαιος οτι τις αγορασες 150€;;;;;;
Ακομα και το link που εχεις τις δειχνει στα +100€ ![]() Ημουν σιγουρος αλλα το κοιταξα κιολας..... LELO-phone ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() (εκτος κι αν εννοεις 100 + 150 που τις δινω αρα 250 και δεν καταλαβα εγω καλα...) ναι ειμαι 90% σιγουρος αλλα κατσε να ξαναριξω ενα βλεφαρο...) Last edited by Skyhigh; 04-03-2013 at 20:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειχαν αγοραστει μεταχειρισμενες, οποτε σωστη η τιμη και αριστη τιμη πωληδης ![]() Καλοπουλητες ![]() LELO-phone ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα οποτε θελεις το τηλ ειναι στο προφιλ μου η μεσω pm αν προστιμας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη εχεις pm.
Αν δεν προλαβουμε αποψε θα συνεννοηθούμε αύριο το πρωί... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |