![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον ειναι μοντ 4/2000 με 174000 χλμ α.χερι, χρωμα μαυρο, ματ(οχι μεμβρανη), xenon φωτα με angel, αναρτισεις bilstein-apex(3,5cm), δισκους tarox χαρακτους και δαγκανες απο 2λτρ, 22mm αντιστρεπτικη, μπαρα θολων sparco, 15αρες ζαντες με avon, ηχο cadence με πηγη lg, φιμε 3m, 1o σταδιο με σκουπα εξατμιση κ προγραμμα.
Το αμαξι ειναι super συγκριτικα με οτι 106 πωλειται αυτην την στιγμη Και για καλη μου τυχη δεν εχει κοπανισει ΠΟΤΕ. Τιμη 3100 στο χερι. Τηλ.6948171556 |
|
|
|||
|
|||
|
Δε τα πουλανε αυτα τα εργαλεια αδλεφε μου.... Εχω ενα 106 gti σε ποιο χαλια κατασταση (εμφανησιακα) και δε το πουλαω με τη καμια.... Σε πρωτη ευκαιρια θα βαφτει και θα γινει πενα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Με βαρειά καρδιά.....
![]() καλοπούλητο..... |
|
|
|||
|
|||
|
1400 ειναι ?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mε πολυ βαρια καρδια........
Απλα ξερεις πολυ καλα οτι το αμαξι ειναι τρελη (μπριζα) και δεν συμβαδιζει με τον μπεμπη. Τωρα δεν ειναι εποχες για λαθη-στραβες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειχα το 99 gti τις καλες εποχες του t.f.r.c. με jenvey 4πεταλουδο αλλα το (εχασα) ενα βραδυ στον Δυονισο με 3τες και κανα 5αρι στροφες. Ε καταλαβενεις οτι δεν εμεινε τιποτα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλαράκι και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Παντως η κορη μου εκει μεσα μεγαλωσε !!! Και μαλιστα με παιδικο καθισμα recaro ετσι να ταιριαζει με το ολο σκηνικο!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυ σωστος ο Χαρης!!!!
![]() ![]()
|
![]() |
|