![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και 25 χρόνια κάνω σέρβις στα μηχανάκια μου εντελώς μόνος νόμιζα ότι το κάτεχα το άθλημα!!!!!!!!
Αμ δε………. Στο πρόβλημα τώρα, κάνω αλλαγή στα τακάκια πίσω και έχω πρόβλημα με το ABS απενεργοποιείτε στα καλά καθούμενα, λέω OK πρόβλημα με την μονάδα…… Μετά από αρκετό καιρό (δηλαδή σήμερα) αλλάζω και τα εμπρός τακάκια, χωρίς να βγάλω της δαγκάνες από τα πιρούνια, διαπιστώνω ότι φεύγουν υγρά από την υπερχείλιση της μονάδας ενώ πιέζω τα ποτηράκια στης δαγκάνες. Βολτάρω την μηχανή για να πατήσουν λίγο τα τακάκια και να διαπιστώσω τυχών προβλήματα όπως κάνω πάντα, και τσουπ το ίδιο πρόβλημα με πίσω (απενεργοποίηση ABS) δεν γίνεται κάτι δεν παι καλά, αυτή την φορά όμως δεν πείραξα τίποτα Να σημειώσω ότι έχω φρένα ABS δεν έχω!!!!!!!!! Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται…………. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τα μοτέρ της μονάδας τα ακούς πριν ξεκινήσεις? Ενεργοποιείται η μονάδα όταν ξεκινάς και απενεργοποιείτα όταν έχεις αναπτύξει ταχύτητα και πατήσεις φρένο? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι απενεργοποιείτε όταν πατάω φρένο δυνατά και παρατεταμένα……. |
|
|||
|
|||
![]()
Πατάς συνήθως μόνο μπροστινό, ώστε να πιάσει και το πίσω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναί.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπροστινός αισθητήρας καθαρός?
Κατάσταση μπαταρίας? Τελευταία φορά που άλλαξες υγρά στη μονάδα? Δοκίμασε να πατήσεις μόνο πίσω ώστε να δεις αν απενεργοποιείται κ τότε η μονάδα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μπαταρία είναι σε άριστη κατάσταση Η αισθητήρες μπροστά και πίσω είναι καθαρισμένη Και το πίσω απενεργοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό που άλλαξα και εκεί τακάκια. Τα υγρά είναι αλλαγμένα πριν από δυο βδομάδες …… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το διαγνωστικό θα δώσει απάντηση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δες τις φουσκες στα δοχεια αν εχουν κατσει καλα?εξαερωση εχεις κανει?αλλιως πηγαινε να στη δουνε σε ενα διαγνωστικο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα ένα καθάρισμα στους αισθητήρες αλλά ήταν πεντακάθαροι πριν από δυο εβδομάδες καθαρίσθηκαν.
Το θέμα είναι ότι λόγω εργασίας δεν μπορώ να την πάω για διάγνωση……. |
![]() |
|
|