![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και αφου αγορασα το Gillera με μπαγκαζιερα
![]() Οποτε..... Πωλειται GIVI E30 TOUR MONOLOCK σε πολυ καλη κατασταση...! Μαζι στην τιμη διδεται και η βαση γνησια GIVI (αξιας 48ευρω).... Τιμουλα στα 65 ευρω.... Φωτο... ![]() ![]() ![]() ![]() Αν την παρει καποιος απο το φορουμ κοβω και το 5ευρω για να του βγουν δωρεαν τα μεταφορικα..... Για θεσ/νικη σας την κατεβαζω και γω!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι εχω την εντυπωση οτι θα την κατεβαζες και 500χλμ νοτιοτερα για την βολτα
![]() καλοπουλητη Γιαννη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγη στην τιμη 50 ευρω!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το ποσταρω εδω.....
Μαζι με το σκουτερ το παλικαρι που το αγορασα μου εδωσε και 2 λουκετα οπως και μια βαση δαπεδου για αλυσιδα και επειδη εγω εχω γκαραζ δεν θα την χρειαστω αν καποιος την θελει με 25 ευρω....... ![]() ![]() Για μια πυλωτη ή κοντα στον χωρο εργασιας για καποιον μπορει να φανει σωτήρια! Ειναι κλειστη η συσκευασια δεν εχει ανοιχτει..!! ![]() Α!!! Και ενα up για την βαλιτσα 40 ευρω να φευγει.... ![]() Και για να μην με περασετε για κανα εμπορα ![]() ![]() Last edited by siraxanz; 24-01-2013 at 21:41. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Παιδια 15 η βαση για την κλειδαρια και 30 η βαλιτσα για να φευγουν βαρεθηκα να τα βλεπω!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Up
40 ευρα ολα......Αντε για να παρω σερπαντινες-κομφετι να πεταξω σε κανα παρτυ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πληροφοριες ΕΔΩ Last edited by zandesiro; 19-03-2013 at 17:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Την πηρα τη βαση Γιαννη.
Οποτε κατεβεις η στην πιτα αλλαζει χερια. Παω να παρω και τις βιδες να ειμαι ετοιμος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλη εχει βιδες μεσα!!
Λουκεταρισε το κιολας θα τα πουμε στην πιτα! Last edited by zandesiro; 19-03-2013 at 23:45. |
![]() |
|
|