![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Θα ήθελα και από εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο τον Gelasios που χωρίς δεύτερη κουβέντα μου χάρισε την κουκούλα της μπέμπας του και έτσι η δικιά μου μπέμπα θα είναι ακόμα περισσότερο προστατευμένη
Γιώργο και πάλι ευχαριστώ ![]() ![]() Επίσης ένα ευχαριστώ στον Τάκη Takis04 που με δάνεισε την Ελενίτσα του που καθότι πλήρως ενημερωμένη με ταξίδεψε χωρίς προβλήματα στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Βουλγαρία (Όπου Ελενίτσα ο πλοηγός Garmin )Τακούλη και πάλι ευχαριστώ ![]() ![]() Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό που συμβαίνει στην παρέα του Gs forum Πραγματικά συναισθήματα συναδέλφωσης και αλληλεγγύης από τον ένα προς τον άλλο συμφουρμήτη Κάτι που δεν το αισθάνεσαι ούτε στον χώρο της δουλειάς σου από συναδέλφους που είσαι χρόνια μαζί Για ότι χρειαστεί ο ένας από τον άλλο διακρίνεις μια τεράστια προθυμία για το πώς θα αλληλοβοηθηθούμε το κάνουμε πράγματι μέσα από την καρδιά μας Υπάρχει μια τεράστια αόρατη δύναμη αυτή του κοινού ενδιαφέροντος για ξέγνοιαστες οδηγήσεις και ατελείωτα ταξίδια που ενώνει τους φίλους μας μέσα σε αυτό τον χώρο ![]() Να είμαστε καλά κοπέλια και να ξέρετε όλοι μα όλοι ότι για οτιδήποτε στηριχτείτε σε φίλους γνωστούς και άγνωστους μέσα σε αυτό τον χώρο και θα βοηθηθείτε . Last edited by Eftixis; 05-04-2013 at 22:48. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σε ολους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα τέτοια Ευτύχη !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!!! Δεν ξέρω... Κάποιοι με λένε ρομαντικό και ευκολόπιστο, όταν μιλάω για το GS Forum, και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που φιλοξενεί. Έρχονται όμως ΠΟΛΛΕΣ στιγμές που βλέπω ότι έχω δίκιο εγώ! Το GS Forum, φιλοξενεί πραγματικά πολλούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, είμαστε περήφανοι γι' αυτό, και θα το προσέχουμε σαν κόρη οθφαλμού!! Για μία ακόμη φορά λοιπόν... Να γιατί GS Forum!!! Ευτυχάκο, με συγκίνησες έτσι όπως τα έγραψες, ρε φιλαράκι...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους σας ... είστε αδέρφια ...
![]() |
![]() |
|
|