|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ΡΕΛΑΝΤΙ 850 GS 

AN MΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΤΗΝ 850 ΒΜW ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΗΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΗ Ο ΚΗΝΗΤΗΡΑΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΡΕΛΑΝΤΙ 850 GS 

1100, + - 50.  Με 100αρα βενζίνη μπορεί να πέσει στις 1000 χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα (αρρυθμίες κ.α.). Το manual του Hαynes γραφεί 1000 ->1150 !!!  Πόσες έχει το εργαλείο ? | 
| 

| |||
| 
 | |||

1500     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Πόσο καιρό δουλεύει έτσι ? Έχεις <<πειράξει>> κάτι στην μηχανή ? Κοίτα τις ντίζες του γκαζιού, μήπως έχουν καβαλήσει ή τραβηχτεί και κρατούν ανοικτές τις πεταλούδες. Κοίτα μήπως έχει μετακινηθεί η πλακέτα του TPS. Εάν με μικρή πίεση, χωρίς να πειράξεις (ξεσφίξεις) τις βίδες, η πλακέτα μετακινηθεί σημαίνει ότι έχει ξεσφίξει, άρα με τους κραδασμούς έχει φύγει από την θέση της. Εάν γνωρίζεις το φτιάχνεις, αλλιώς … --> Μάστορα αμέσως !  http://advwisdom.hogranch.com/Wisdom/tps3.1.pdf Κάνε κι έναν μηδενισμό του TPS. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ TPS ΣΕ BMW | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΦΤΑΝΕΙ 1500.ΤΑ ΕΛΕΝΞΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Κι εμένα το 1100 έτσι δούλευε περυσι,  στις 1500, μέχρι που πήγα στο συνεργείο και μετά απο κάνα μισάωρο ρυθμίσεις δουλεύει 1100-1150. Οπότε μάλλον θελει μια καλή ρύθμιση     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ RESET ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .   | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ 30ΛΕΠΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΕΔΩΣΑ ΤΡΕΙΣ ΓΚΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ΄΄   | 
|  | 
| 
 | 
 |