![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια και ειμαστε καλα παιδια στον καφε και την προηγουμενη Κυριακη δεν πηραμε μαζι τα βουνα, αυτην την Κυριακη παμε να παρουμε τον αερα μας,
ετοιμαστητε και αναμενετε στις οθονες σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη επεεπε να συνενοηθούμε να σμίξουμε στα νοτια του Ρεθύμνου μιας και πάμε και εμεις βόλτα αυτή την Κυριακή Κατσε να συνενοηθούμε μήπως και αλλάξουμε πλάνο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει Ευτυχη μελεταμε και μιλαμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ασφάλτινη βόλτα είπαμε...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με Ανατολική πορεία και λίγο μετά τη Γεωργιούπολη κάνουμε δεξιά προς Λίμνη Κουρνά και πιάνουμε τη παλιά Εθνική προς Επισκοπή, κάτω από τη Γωνιά προς Καρέ με κατέυθυνση τη τεχνητη λίμνη των Ποταμων όπου και θα κάνουμε στάση για να μας βγάλει μερικές καλιτεχνικές φωτό ο SpΓιάννης. ![]() ![]() ανεβάσουμε όλα στο Forum ......... ![]() ![]() ![]() ![]() και ο χάρτης : https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...1,2,3,4,7&z=11 ΥΓ: Ευτύχη για δες και πες αν είναι να το αλλάξουμε λίγο, για να βρεθούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Μήλησα με τον Γιάννη katsab και μου είπε πως εμεις την βόλτα θέλουμε το συζητάμε και μηλάμε για οτι νεότερο αυριο
|
|
|||
|
|||
![]()
Υποψιάζομαι ότι η δίαιτα έληξε Alfa7 ...για να μιλάς για γουρουνόπουλο.. μάλλον πως δεν έχεις σκοπό να μείνεις πεινασμένος αυτή τη φορά... Σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να σε εντοπίσουμε έτσι που το πας...
![]() Αν και έχω σημαντικές υποχρεώσεις την Κυριακή ![]() ![]() ![]() Ρε σεις μήπως να αφήσουμε τα Ζωνιανά....φοβάμαι ότι αυτοί εκεί κάνουν σκοποβολή με τους περαστικούς... μη μας μπαλοτάρουν στα καλά καθούμενα.. Εύχομαι να συναντήσουμε και την παρέα απ'το Ηράκλειο ..να γνωρίσω και τον συγχωριανό μου τον Ευτύχη από τον Πρινέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1)Alfa7 Katerina
2)Πετρουλακης Βασίλης 3)Spitiko 4)Joseph 5) Last edited by spitiko; 27-04-2013 at 10:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε Ευτυχή, κάντε την προσπάθεια. Σας πεθυμησαμε. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλη βόλτα ναρθουμε μέχρι Τσουτσουρα και να επιστρέψουμε Χανιά. Ας βρεθούμε κάπου προς τη μέση. Καλή αντάμωση
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη βολτα οπου και να πατε.Ριχτε και καμια φωτο μετα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σμίξετε δεν σμίξετε κοπέλια, καλή βόλτα σε όλους σας ...
![]() |
![]() |
|
|