![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός R 1200 GS μοντέλο 12/08.
Τόσο ευτυχής που του έχω κάνει 37.000 χλμ σε 8 μήνες. Γραφτηκα στο forum το Δεκεμβριο. Ηπια καφέ με καποια μέλη του στην έκθεση μοτοσυκλετας. Εκμεταλευτηκα την προσφορα του Σπανού για τα μέλη του και συμμετείχα σε ένα training το Μάιο. Εχω γνωρίσει 3 μέλη του σε φανάρια και βενζινάδικα. Νομίζω πως είναι καιρός να σας χαιρετίσω και επίσημα. Να είστε όλοι καλά και ελπίζω να τα λέμε συχνότερα. Θοδωρής |
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρή, ήδη έχει λάβει μέρος σε δύο από τις πολλές και σημαντικές δραστηριότητες του Gs forum: στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, στην οποία λάβαμε μέρος και στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης που διοργανώνει ο Νίκος Σπανός και η Motoadventures και μας τα προσφέρει σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές!
Με μια μικρή περιήγηση στις σελίδες μας θα διαπιστώσεις την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά να είμαστε κοντά στον αναβάτη και στις ανάγκες του. Πέρα από αυτό όμως, προσπαθούμε να μεγαλώνουμε και να βελτιώνουμε το forum μας ώστε να καλύπτει όσο περισσότερο γίνεται τις ανάγκες της παρέας μας. Γιατί πάνω απ' όλα είμαστε και νιώθουμε μια μεγάλη παρέα με κοινούς στόχους και οραματισμό την αγάπη για τις μοτοσυκλέτες μας, τα ταξίδια και την καλή συντροφιά. Καλωσόρισες λοιπόν και "επισήμως" και να είσαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες Θοδωρή
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλος ηρθες φιλε μου .......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kαλως ήρθες λοιπόν
|
|
|||
|
|||
![]()
teo καλος ήρθες στην παρεα μας και συνέχισε τις υπέροχες βόλτες με το μοτορι να περνας καλα!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
teo καλώς ήρθες, πολλά και καλά χιλιόμετρα............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες Θοδωρή, καλή διαμονή και ευχές για όμορφες βόλτες!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ορισες
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΦΑΛΑΙΝΕΣ...ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 9 | 11-08-2009 10:36 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | G-NICK | Καλώς ήλθατε | 12 | 20-07-2009 05:32 |
ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! | Manos23 | Καλώς ήλθατε | 14 | 10-04-2009 15:24 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ | nek21 | Καλώς ήλθατε | 30 | 09-04-2009 01:48 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | SenseiG | Καλώς ήλθατε | 18 | 13-01-2009 16:42 |