![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί οι ξανθιές φυλάνε τις δισκέτες τους σε σακουλάκια;
Για να μην κολλήσουν ιό. Μία ξανθιά τηλεφωνεί σε μια πιτσαρία στις 2 η ώρα το ξημέρωμα για να κάνει μια παραγγελία. - Λυπάμαι κυρία μου, της λέει ο καταστηματάρχης. Τώρα κλείνουμε. Και κείνη: - Κλείνετε; Τότε γιατί λέτε ότι στις δύο δίνετε μία πίτσα δώρο? Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από ξανθιά; Έχει γραμματόσημο. H ξανθιά ρωτάει τον άντρα της: - Γιώργο, που είναι τα παιδιά; - Στα αγγλικά, αγάπη μου. - George, where are the kids? |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ισόγειο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου περιμένουν 2 μελαχροινές και μια ξανθιά κυρία για το ασανσέρ. Το ασανσέρ καταφτάνει, οι κυρίες επιβιβάζονται και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους χαιρετά ευγενικά.
- "Που πηγαίνετε εσείς?", ρωτάει την πρώτη κυρία - "Στον τέταρτο", απαντάει αυτή - "Εσείς;", ρωτάει την άλλη κυρία - "Στον πέμπτο", απαντά αυτή - "Εσείς;", ρωτάει την ξανθιά - "Εεεε,... Στον 73ο", απαντάει. - "Μα το ξενοδοχείο μας έχει 7 ορόφους μόνο κυρία μου", αποκρίνεται με απορία ο υπάλληλος - "Αχ!...", απαντάει χαζογελώντας με σκέρτσο η ξανθιά, "για ορόφους μιλάτε τόση ώρα;;..." ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την εντυπωση οτι αν υπαρχουν ξανθιες στο φορουμ θα μας βγαλουν κοκκινη καρτα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να συμπληρωσω κι εγω:
'' Mια ξανθιά λοιπόν πιάνει επιτέλους την πρώτη της δουλειά και δεν ξέρει πως θ' αντέξει το πόσο περήφανη νοιώθει . . Την πρώτη μέρα λοιπόν θέλοντας να αποδείξει την αξία της στα καινούρια της αφεντικά, αποφασίζει να πάει για καφέ . . . Παίρνει λοιπόν ένα μεγάλο θερμός και πηγαίνει στην καφετέρια απέναντι και ρωτάει τον καφετζή: - "Χωράει αυτό το θερμός πέντε καφέδες?" - "Ναι", της λέει αυτός - "Ωραία τότε. Δώσε μου τρεις σκέτους, έναν με γάλα και έναν ντεκαφεϊνέ." |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
![]() ![]() |