![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα στην παρέα, άρχισα να ψάχνω για το συγκεκριμένο λαδάκι στο δίκτυο για να βρώ καλή τιμή ανα λίτρο. Μέσα στην αναζήτηση λοιπόν που έκανα βρήκα και κάποια θέματα εντός και εκτός ελλάδος, όπου τα χωναν για διάφορους λόγους στα συγκεκριμένα λάδια, με βασικότερο πρόβλημα την υπερβολική καταναλωση λαδιού απο τους boxer(2.1 λίτρα/5000χλμ) σε σχέση με άλλες μάρκες λαδιών! Τελικά ρε παίδες τι λαδάκια να βάλω? Απλά να πώ οτι αλλάζω κάθε 5000 χλμ, δεν το χώνω το μοτόρι γενικά, το λειτουργώ ο####, κάνω ταξιδάκια 2-3 ημερών εντός ελλάδος, περισσότερη χρήση εντός αθηνών. Λαδάκια γενικώς συμπληρώνω, κάνω τακτικό έλεγχο στο τζαμάκι με σωστό τρόπο όπως έχω ενημερωθεί απο εδώ μεσα, δεν μπορώ να πω ότι είναι υπερβολική η κατανάλωση της δικής μου μπουμπούς στο θέμα λαδιών...
Δεν ψάχνω λάδι με 20 ευρώ/λίτρο, με διαμαντόσκονη κλπ κλπ. Θέλω κάτι καλό και φτηνό! Ευχαριστώ για την βοήθεια. |
|
|
|||
|
|||
|
μιλάμε για Actevo 20-50W ????
με αλλαγή κάθε 5.000χλμ δεν συμπληρώνω ενδιάμεσα σχεδόν ποτέ και σε 1150, και σε 1200(2008) και σε 1200(2010)...... σου περιγράφω τη συνήθη συμπεριφορά του συγκεκριμένου λαδιού, υπάρχουν περιπτώσεις φυσικά που η ελλειπής συντήρηση προκαλεί (και) παραπάνω κατανάλωση λαδιού, αλλά δεν είναι το σύνηθες...... επίσης, συμφέρει και ο τύπος του λαδιού αναλογικά με το κόστος κτήσης του....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
κάθε παρέμβασις θεμιτή ....
![]() περιγράφω ακριβώς ό,τι αναφέρεις..... εάν η χρήση της μοτό είναι συνετή όπως τη περιγράφει ο συνφορουμίτης, δεν έχει λόγο να φοβάται για υπερκατανάλωση λαδιού...εξάλλου οποιοσδήποτε κινητήρας, όταν πιέζεται στα όριά του συχνά, τείνει να καταναλώνει περισσότερο λάδι, το αναφέρουν όλα τα manuals.... |
|
|
|||
|
|||
|
... ορυκτέλαιο Castrol ACTEVO 4T 20W 50 ..... και εγω αυτο βαζω εδω και 7 χρόνια ... απο τοτε που την πηρα δηλαδη!... αλλαζω τα λαδια σχεδον μια φορα τον χρονο δηλαδη γυρω στα 10χιλιαδες και οντως μετα απο τακτικο ελεγχο ,συμπληρώνω και εγω γυρω στα 2 λιτρα μεχρι να την αλλαγη!
αναλογος της χρησης φιλε ..καίει !...και με βαση την καταναλωση που περιγραφεις ... προσωπικα πιστευω πρεπει να το ψιλοσκιζεις το μοτορι ...και καλα το κανεις δηλαδη |
|
|
|||
|
|||
|
1λιτρ. 4,70€ ΜΕ ΦΠΑ.....
![]() Κουϊμτζης, Χαλαστρα Σινδος....
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι εγω τα ιδια βαζω, 20/50 με αλλαγες καθε 5000 χλμ , με κινηση μεικτη Εθνικη οδο και κεντρο . Συμπληρωνω περιπου 700ml.
Γιαννη αν θυμαμαι καλα τελευταια φορα εγω τα πηρα 28 ευρω τα 4 μπουκαλια του λιτρου. |
|
|
|||
|
|||
|
18,8 ευρώ τα 4 λίτρα Βασίλειε ??????? προκαλείς....
![]() 28 ευρώ ο Gasgs ???? δέκα ευρώ διαφορά ?????? καμιά ομαδική ρε παιδιά για τα 20-50W από συμπρωτεύουσα κανείς ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαρακια amsoil 20-50w full synthetic και τα ξεχνατε ολα.....και αλλαγη καθε 10000χιλ. ανετα, το λαδι δεν σπαει με τιποτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...ουτε του Παπά να μην το πειτε !......εδω εμεις το πληρωνουμε 50 ευρω το 4λιτρο!
|
![]() |
|
|