![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή, δυστυχος, δεν είμαι ποτε ικανοποιημένος κ όλο μαζεύω πράματα, αποφάσισα να δώσω μερικά.
Πωλείται η Εξατμιση μου akrapovic hexagone τιτανιου μιας κ ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης της. Τιμή 500 ευρώ. Δίδεται κομπλε με τα Ελατηρια της, την δεστρα της κ το link pipe της. ![]() Πωλείται το πίσω Φτερο τροχου. Ειναι άνθρακονηματινο, δε θυμάμαι την μάρκα του παρα μόνο την αρχική τιμή αγοράς του, 250 ευρώ. Τιμή πώλησης 150 ευρώ. ![]() ![]() Πωλούνται τα πλαινα καπακια του υποπλαισιου. Ειναι βαμμένα σε εφέ carbon. Ειναι κυριολεκτικά αχρησιμοποιητα. Αποφάσισα να κρατησω τα τσαντακια της wunderlich κ έτσι δίνω αυτά. Τις φωτο απλα τα έχω τοποθετήσει χωρίς να κουμπωσω σελες κλπ. Τιμή 100 ευρώ. ![]() ![]() ![]() Επικοινωνία με πμ η απ´ευθειας εδώ η στο τηλ μου. Last edited by N4pSt3R; 17-06-2013 at 02:59. Λόγος: Αφαίρεση τηλ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αλκινοε ενδιαφέρεται φίλος για εξατμιση οπότε μιλάω μαζι του και σε ενημερώνω
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Αλκινοε,θα το πάρω εγω το πίσω φτερό.Αν θυμάμαι καλα,ειναι με ESA το ADV σου,γιατί αλλιώς δεν κάνει.Θα σου τηλ αύριο να περάσω απ το μαγαζί να το πάρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακυρο αλκινοε. Θέλει laser print, δεν του αρέσει η εξαγωνη.
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Το adv μου δεν έχει ESA.
Έχω την εντύπωση πως όντως, δεν κάνει σε μοντέλο με ESA γιατι στο site δίνουν 2 διαφορετικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ,καλοπουλητα Αλκινοε,αποσυρω το ενδιαφέρον.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλκίνοε καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι για την εξάτμιση.Μπορείς να μου πείς σε παρακαλώ αν μπαίνει σε απλό gs μοντέλο '05????
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπαίνει. Αν είσαι απο Αθήνα, στην διαθετω για δοκιμή!
|
|
|||
|
|||
![]()
θα το ψάξω λίγο και θα σου στείλω...ευχαριστώ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα πράγματα υπάρχουν ακόμα.
|
![]() |
|
|