![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά δεν άντεξα πολύ και αγόρασα τα πλαινά φλαπς που μάλλον ταιριάζουν περισσότερο χρωματικά στη μηχανή μου.
Πωλούνται τα προηγούμενα (μιας εβδομαδας, αγρατζούνιστα) φιμέ φλαπς που βλέπετε εδώ http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5999 . Έχουν μια μικρή χρωματική απόκλιση με τη ζελατίνα του ADV που φοράει η μηχανή (1-2 τόνοι ανοικτότερο το φιμέ τους) αλλά πολύ κοντά στο χρώμα της φιμέ ζελατίνας του απλού GS. Xωρίς τα βιδάκια 15 Ε ή έναν.. καφέ στο πρώτο ταξίδι που θα βρεθούμε !! ![]() Νότης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοπούλητα Νότη ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σου εχω στειλει π.μ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε καλήσπέρα,
επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ,τα φλάπς τα καινούρια που έβαλες τα πήρες από το γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα;Είναι όντως το ίδιο χρώμα με την φιμέ αποχρωση της ζελατίνας BMW; |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε VTHEO
1. Τα πήρα από το γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα 2. Δεν είναι η ίδια απόχρωση του φιμέ και από ότι κατάλαβα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ακριβώς την ίδια, αλλά είναι πολύ κοντά. Τα τωρινά είναι εναν τόνο σκουρότερα στα δικά μου μάτια από τη ζελατίνα. 3. Δεν είναι ούτε το ίδιο πάχος με τη ζελατίνα, αν και δεν ενοχλεί. Κυμαίνεται το πάχος ανάλογα με την απόχρωση του φιμέ, από 3 mm ή 3.5 mm που ήταν τα προηγούμενα, έως 5 mm που είναι τα πιό σκούρα (η ζελατίνα είναι κάπου στα 4.5 mm). Θα ποστάρω φωτό αύριο για να δείς! 4. Τουλάχιστον είναι όμορφα και κατασκευαστικά πολύ καλά. Νότης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα φλαπς πουλήθηκαν απόψε σε φίλο απ το φορουμ.. μεταμεσονύκτια !!
![]() ![]() ![]() Ομως και την.. Υπουργική μου βόλτα έκανα και δυο νέες γνωριμίες! Ναστε καλά Αntonis1150GSA kai Peppax66. Για το Vtheo: αύριο θα ποστάρω τις φωτο για να δεις πως ειναι τα φλαπς πάνω στη μηχανή και την χρωματική απόχρωσή τους!! Νότης |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμεις χαρηκαμε που σε γνωρισαμε φιλε Carduelis..... παρα πολυ ομορφα τα καινουρια flaps που εβαλες στην κουκλαρα σου,ακριβος ιδια αποχροση με την φιμε ζελατινα που εχεις...Καλες βολτες (όταν προλαβαινεις)..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμείς χαρήκαμε φίλε Νότη μακάρι οι πύλες του υπουργείου να άνοιγαν μόνο για να περνάνε τέτοιες κούκλες και φυσικά οι τόσο ευγενείς ιππείς τους!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται side cars - καλάθια .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Παλαιά μοντέλα - Classic | 16 | 04-03-2010 14:44 |
Πωλούνται Bridgestone για F800GS | killbill | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 24-10-2009 23:14 |
Πλαινά φλαπς σε GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 05-10-2009 13:13 |
Πωλούνται | syan | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 24-09-2009 00:24 |
Πωλούνται Bαλίτσες Τοuratech | vtheo | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 13-07-2009 20:23 |