![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα απογεμα,γυρνωντας απο την καθημερινη μου βολτα(τρεξιμο) στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης,στο χοτελ Εγνατια(για οσους ξερουν απο Αλεξανδρουπολη) βιωσα και γω την εμπειρια του ¨"πεφτειν" !....σε διασταυρωση λοιπον,παταω μπροστινο φρενο,αλλα ελα που φορουσα παπουτσια που γλιστρανε....,βαζοντας κατω λοιπον το ενα ποδι(αν εβαζα και το αλλο δεν παταω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βασικα το θεαμα ηταν γελοιο,να πεσεις απ το τιποτα,και η ιδια μου γελουσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για όλους υπάρχει ι πρώτη φορά. Το καλό είναι ότι εσύ δεν έπαθες κάτι ,όσο για την μηχανί φτιάχνετε. (προσοχή στο παπουτσάκι την επόμενη φορά )
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στέφη μήν ανησυχείς..τέλος καλό, όλα καλά...μικροπταίσματα που συμβαίνουν.
Νάσαι καλά και όλα αυτά είναι μικρά μαθήματα για να προσέχουμε περισσότερο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μην σκας, εσύ να είσαι καλά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητή Στέφη,
δυστυχώς, είναι στατιστικά διαπιστωμένο ότι, σε όλη μας την μοτοσικλετιστική "καριέρα" (sic ![]() θα έχουμε κάποιες πτώσεις .... ![]() Μπορεί μία, μπορεί και περισσότερες ..... ![]() ![]() Σου εύχομαι, αυτή η δική σου, να είναι η πρώτη κ η τελευταία .... ![]() Καλό κουράγιο για την (μικρή) επισκευή της μοτό σου ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Αφου δεν χτυπησες ολα ειναι τελεια...
Για να σε δω τωρα θα ξαναβαλεις εκεινα τα παπουτσια??? Ε? Θα τα ξαναβαλεις? Ετσι την επαθα και εγω μια φορα και καταλαβα για ποιον λογο εχουν βγει τα πα######κια με αντιολισθιτικη σολα... Πολλα περαστικα στο μοτορι σου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στέφη αφού δεν χτύπησες όλα είναι τέλεια............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλος καλό ...όλα καλά σε μάτιαξαν με την έμορφη κουκλάρα σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παλι θα ευχηθω παντα τετοια!!!εννοοντας μονο μικροζημιες και οχι τιποτα σοβαροτερο.....αντε στην εσπασες και εσυ την Πσαρθενια!!!!(αν και εχουν περασει χρονια....ακομα θυμαμαι και το πρωτο μου.....ξεπαρθενιασμα!!-εννω ημουν ξαπλα φαρδυς πλατυς στην λ.Συγγρου....εκλεγα για το παπι που ειχα τοτε......αχ.........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά σου και μη στεναχωριέσαι για την ξεφτίλα έρχεται σε αντιστάθμιση με τα έξοδα επισκευής και τα τραύματα! Για φαντάσου να έπεφτες μετά από σούζα σε φανάρι πάνω σε αυτοκίνητο με 100 χαω? Κατάγματα ζημιές και όλοι θα λέγανε "Μωρέ μπράβο σούζα η κοπελιά" και θα σε θαυμάζανε!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 20:06 |
Το 5ο "Gay Pride" της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος. | Arkas | Επικαιρότητα | 23 | 15-06-2009 20:13 |
Η πρωτη μου μεγαλη αγαπη | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 12-06-2009 12:31 |