![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερός και τρομερός μηχανόβιος-καμικάζι-κλπ-κλπ μόλις αγόρασε το καινούριο"εργαλείο", μια γυαλιστερή R1..... Η πρώτη λογική σκέψη είναι να πεταχτεί βρε αδερφέ για ένα καφέ εδώ δίπλα, στην Θεσσαλονίκη.
Mε τέτοιο εργαλείο, σου λέει ο άνθρωπος, τι είναι 500 χιλιόμετρα... Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκι, καβάλα στο εργαλείο και βουρ στην εθνική. Εκεί που πήγαινε λοιπόν σκέφτεται ότι είναι ευκαιρία να δει τι τραγούδι λαλάει το μηχάνημα. 150...200...250, ο τύπος είναι στη απόλυτη νιρβάνα και ΜΠΑΜ! ένα σπουργιτάκι καρφώνεται στο κράνος! Πανικός, φρένα και σταμάτημα στην άκρη του δρόμου. Όχι ρε γαμώτο, πάει το καημένο, τι μου 'φταιξε το δύσμοιρο κλπ κλπ.... αλλά ως εκ θαύματος το σπουργιτάκι είναι ακόμα ζωντανό (σε τι κατάσταση είναι, άστο καλύτερα...). Μετά από 2 λεπτά βρίσκεται στο ιατρείο του κοντινότερου κτηνίατρου. Εγχείρηση, οξυγόνο, νυστέρια, μέχρι που βγαίνει ο γιατρός από το χειρουργείο μετά από 3 ώρες και του το παραδίδει στα χέρια μπανταρισμένο. "Μεγάλε, τύχη βουνό, το σώσαμε το καημένο. Τράβα τώρα σπίτι σου και κοίτα να το περιποιηθείς. Βάλτο σε ένα κλουβί με φρέσκο νερό και κανναβούρι και περίμενε να συνέλθει". Βουρ στο σπίτι ο γκαζοφονιάς, βάζει το πουλάκι σε ένα κλουβί με νερό και κανναβούρι και περιμένει... Οι μέρες περνάνε... Μετά από λίγες μέρες, το σπουργιτάκι αρχίζει να συνέρχεται. Ανοίγει το δεξί μάτι και βλέπει τα κάγκελα του κλουβιού. Κλείνει το δεξί μάτι. Ανοίγει το άλλο μάτι, ξαναβλέπει κάγκελα και από την αριστερή πλευρά. Κλείνει και το αριστερό μάτι. Ανοίγει και τα δύο μάτια μαζί και βλέπει γύρω-γύρω κάγκελα και λέει "Όχι ρε π***** μου, τον σκότωσα..." Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 21-09-2009 at 12:00. Λόγος: Αλλαγή σε ******* |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο ενα,καλυτερο....
Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά. Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος: "Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα πού θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ'ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!" Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. "Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;" Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει... "Ήθελα να σου δείξω πώς είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω." |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 21-09-2009 at 12:01. Λόγος: Ενεργοποίηση Link ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυρία από το 14ο αθ-Λαμίας έχει πάρει αγκαζέ Κύριο με ολοκαίνουργο αστραφτερό porche και τραβάνε για Σαλλόνικα.
Στα Τέμπη έχουν αρχίσει της περιπτύξεις, της άγριες, οπότε έρχεται και το μοιραίο ΜΠΑΜ στο ποτάμι. Την ίδια στιγμή στο αντίθετο ρεύμα έρχεται μηχανόβιος με "όλα" και σκάει στο κράνος του το μόριον του προηγούμενου κυρίου, οπότε μονολογεί ο μηχανόβιος ........ "κοίτα πέος το έντομον" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
![]()
Είναι δύο ψείρες είναι αραχτές σε μια παραλία στη Χαλκιδική και η μια συνέχεια φτερνίζεται.
Τι έπαθες καλοκαιριάτικα ρε συ?? ....η μια Άσε ήρθα χωμένη στα μουστάκια ενός μηχανόβιου και κρύωσα, εσύ πως ήρθες ......η άλλη ΑΑΑ εγώ έκανα ταξίδι όνειρο πήγα στης γυναικείες τουαλέτες στο αεροδρόμιο πήδηξα σε μια αεροσυνοδό και ζεστά-ζεστά ήρθα ...αυτό να κάνεις και εσύ στο γυρισμό !!!!! Περνάνε οι μέρες και οι ψείρες ξανά-βρίσκονται στην Αθήνα, πάλη η μία φτερνιζόταν.. Καλά ρε δεν σου είπα πως να έρθεις ???....η μια Το ξέρω αυτό έκανα ...η άλλη Και τότε τι έγινε??? Δεν ξέρω έπεσε για ύπνο η αεροσυνοδός και το πρωί βρέθηκα................ στα μουστάκια του μηχανόβιου ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Πλαϊνές βαλίτσες "μαμά" για F650GS | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 14-08-2009 09:30 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |
Βαση για το "μαμα" gps.... | danaos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 27-03-2009 22:00 |