![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου, χαρείτε τη μηχανή που πήρατε!
Είναι απίθανη και πάει παντού. Μ΄έχει πάει σε καταπράσινα βοσκοτόπια στην Βόρεια Ευρώπη, σε λίμνες και λασπωμένους χωματόδρομους, πάνω από μικρά γεφυράκια(!), σε χιόνια (και ψοφόκρυα!), σε μεγάλες πόλεις, σε φάρμες με ζωάκια, σε ατελείωτους επαρχιακούς δρόμους στη Γερμανία (σαν και αυτούς που βολτάρει ο φίλος ο Γιάννης), σε πυκνά δάση και πρόσφατα πάνω σε καυτή πέτρα κάτω από τον δυνατό ήλιο της Σύρου. Αυτό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ο υπερβολικός άνεμος, που σε έκανε να το σκεφτόσουν 2 φορές πριν μηδενίσεις την ταχύτητα της μηχανής και έπρεπε τα πόδια σου και τα μπράτσα σου να την κρατήσουν όρθια. Βαριά, αλλά πάει παντού! Απολαύστε την πάνω στις πέτρες. Εμένα μου αρέσει πολύ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Kοίμηση της Σύρου πάει Νέα Υόρκη | Troublemaker | Πολιτισμός | 5 | 05-09-2009 11:56 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |
Στα «καραφλά» των Καλαβρύτων... | vtheo | Ελλάδα | 8 | 04-05-2009 10:20 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 22:12 |