![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση; Το site, image shack.gr που χρησιμοποιουμε για το ανεβασμα των φωτογραφιων, δουλευει, λειτουργει;
Γιατι προσπαθω δυο μερες τωρα να ανεβασω κατι φωτογραφιες μα τιποτα ![]() ![]() ![]() ![]() Για πειτε τι μπορει να παιζει; Ολες τις αλλες σελιδες και ολες τις αλλες λειτουργιες το κομπιουτερ μου τις κανει μια χαρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Νομιζω οτι το "ποσταρισα" σε λαθος ενοτητα, μαλλον στα διαφορα επρεπε να το βαλω
![]() Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα κανω εκει μια εγγραφη και ελπιζω η διαδικισια να ειναι το ιδιο απλη με το αλλο site, γιατι με τα κομπιουτερ δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωτηρηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Βοηθεια!!! Που να το κανω share; Τι να κλικαρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Για περιστασιακό ανέβασμα, προτίμησε το http://imageshack.us/ .... Eίναι "άμεσο", χωρίς εγγραφή και αξιόπιστο !!! Το Ελληνικό http://www.imageshack.gr/ τις τελευταίες μέρες "κάνει νερά" .... Το ίδιο "περίεργα", συμπεριφέρεται και το PHOTOBUCKET τελευταία .... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....μεταφέρθηκε .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ρε μαγκες δεν ειναι forum απλο
![]() Τρελες ταχυτητες στην βοηθεια και οχι μονο!!! Το ποσταρισμα το εκανα κιολας στα τεχνικα θεματα και ελπιζω τουλαχιστον να βοηθησα και εγω οσο μπορουσα με την σειρα μου. Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω :sm4::sm5:!!! Εσεις θα με τρελανετε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τελος καλοκαιριου......... | Dionisis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 04-09-2009 18:35 |
Φωτογραφιες απο το Ραλυ Ακροπολις | emix | Αυτοκίνητο | 11 | 16-06-2009 22:44 |