![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν πήρα πριν ένα μήνα το κράνος της BMW sport integral (όχι κάρμπον), ο πωλητής μου είπε να μην χρησιμοποιώ χημικά για το καθάρισμα αλλά μόνο νερό.
Ναι καλά , τόσα χρόνια στη ζελατίνα του NOLAN είχα ρίξει λύτρα υγρών τύπου ΑΖΑΧ και δεν είχα πρόβλημα. ![]() Το Σάββατο πρωί το ψεκάζω, το καθαρίζω και το βράδυ άρχιζε να θαμπώνει στα φώτα των αυτοκινήτων. Παίρνω χαρτί να το καθαρίσω και η ζελατίνα μάδαγε. Έβγαζε φλοίδες και διαφανή ρινίσματα σαν λέπια από ψάρι, σαν κομματάκια από υαλοβάμβακα, όσο το έτριβα τόσο χειρότερα. ![]() Είχα ακούσει για αλοιφές που χρησιμοποιούν οι φαναρτζίδες για γυάλισμα διορθώνουν γρατζουνιές και από ζελατίνες, υπάρχει ελπίδα ξέρει κανείς τίποτα; ![]() Ευτυχώς έχω και δεύτερη ζελατίνα (70 ευρώ παρακαλώ) αλλά φοβάμαι μην κολλήσει κανένα ζουζούνι και ξεφλουδίσει ή μη κουτσουλίσει κανένα πουλί και λιώσει. Τεχνολογία υλικών σου λένε μετά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου βρε φιλε σου ειπε να μην ριξεις χημικα εσυ γιατι το εκανες
![]() ![]() ![]() Δεν εχουν ολες οι ζελατινες τα ιδια υλικα. Δεν παει να πει οτι σου ξεφλουδισε ειναι "μαπα" μπορει λογο αλλων υλικων να απαγορευεται απλα. Παντος οσα κρανη και να εχω παρει το ιδιο μου λενε μακρια απο χημκα (και bmw και αλλη μαρκα) |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά, χρησιμοποιώ βρεγμένο χαρτί κουζίνας, το αφήνω ελαφρώς να μουλιάσουν οι βρώμες, μυγάκια, νυχτερίδες και τα συναφή και μετά το σκουπίζω με καθαρό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο κάνω και στα ταξίδια, χρησιμοποιώντας χαρτομάντηλα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ σκάλισα το κράνος τι να πείς σε αυτούς που σκαλίζουν ηλεκρικά και κινητήρες. Γιατρειά υπάρχει; |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως πολύ σωστά σου είπαν και οι προλαλήσαντες φίλε το καλύτερο είναι σκέτο νεράκι.Μόνο σε περιπτώσεις πολύ βρώμας χρησιμοποιώ απλό απορρυπαντικό πιάτων (ΑVA),μου το είχε προτείνει κάποτε ένας φίλος μου οπτικός για τα γυαλιά ηλίου και μερικές το φορές το κάνω και στα δύο κράνη μου SHOEI,UVEX χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποιά ...γιατρειά θεραπεύει το ξεφλούδισμα στη ζελατίνα ????
ααα.... αυτό με τα χημικά ισχύει και για την ζελατίνα της μηχανής....προσοχή λοιπόν γιατί αυτή δεν κάνει 70 ευρώ ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ζελατινα για GS 1100 | point zero | Ζήτηση | 5 | 09-01-2010 18:13 |
Πως σβήνουμε τη φωτιά στο τηγάνι ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 13 | 26-06-2009 00:24 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 13:38 |
ζελατινα φιμε | ntinopoulos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 13-05-2009 08:52 |
Η Citroen επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο WRC 2009 | KostasGS | Αυτοκίνητο | 2 | 26-12-2008 13:54 |