![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!
Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί - Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του. - Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης; |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι?ξερεις καμια θρησκεια ειρηνης και αγαπης?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα ο ισλαμικος νομος ειναι πολυ αυστηρος και ιδιαιτερα
με τις γυναικες... Πανω απ'ολα βαζουν τη θρησκεια τους!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αχ Ντινόπουλε!
Πάλι κοπάνα έκανες από το κατηχητικό! ![]() Πέρα από την πλάκα όμως, είναι αποτρόπαιο και φρικιαστικό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο συμβάν,
είναι ένα "chain mail", που γυροφέρνει καναδυό χρόνια .... ![]() Όχι πως αποκλείεται, να συμβαίνει ΚΑΙ στην πραγματικότητα, γι' αυτό, βάζω τις φωτογραφίες ..... Έτσι ή αλλιώς, είναι ανατριχιαστικό το θέαμα ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια, ο υποτιθέμενος πατέρας - με το μικρόφωνο στο χέρι,
οι κάμερες στο δάπεδο, η ψυχραιμία του μικρού στην πρώτη φωτό και η πετσέτα, κάτω απ' το χεράκι του ..... ....δεν ξέρω ....... ![]() Κάτι μου "βρωμάει" ..... Ίσως έχω μεγάλη φαντασία ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
όπως έγραψε και ο Λεοντόκαρδος αυτό κυκλοφορεί αρεκετο καιρό στο ίντερνετ
Δεν ξέρομε αν είναι αλήθεια αλλά οχι και οτι δεν μπορει να συμβει Μην ξεχνάτε ότι ακόμα πετροβολούν γυναίκες ευνουχίζουν κτλ |
|
|||
|
|||
![]()
Κυκλοφορεί καιρό αυτή η φάρσα και η φώτο είναι από επίδειξη τάχα μου ότι το παιδάκι δεν παθαίνει τίποτε, σαν τον Έλληνα πιτσιρικά που έδειχνε χτες η trash tv της χώρας μας και τον πατέρα να σπάει με βαριοπούλα τσιμεντόλιθους (3 έσπασε...) στο στομάχι του γιού του. Γιατί πάτε μέχρι το Ιράν;;;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 28 | 22-02-2010 14:41 |
ΈΧΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!! | ταξιδευτης | Διάφορα | 4 | 05-11-2009 08:03 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 00:59 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ | zervas | Επικαιρότητα | 10 | 28-05-2009 10:10 |
MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;; | JOHN-X | Καλώς ήλθατε | 29 | 11-04-2009 10:29 |