![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ειπαμε να παμε στο Ναυπλιο αλλα τι χρειαζεται να παρω στο πρωτο μου ταξιδι?μερικα tips για τον πρωταρη.
|
|
|||
|
|||
![]()
μην ξεχάσεις τα αδιάβροχα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aρχικα ξυρά τροφή για τρείς μέρες γιατι μπορει να χαθεις και να κάνεις μέρες να φας , κουτάκι πρώτων βοηθειών γιατι εκει που θα χαθεις θα σε φάνε και τα σκηλιά , ενα σηνεργίο που να μπορεις να κατεβάσεις την μηχανη και να κάνεις μια αλαγη διαφορικου ανετα!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αδιάβροχα και Αγιος ο Θεός.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1150 καλη διαθεση σεβασμος στα γυρω σου τα αδιαβροχακια σου την μηχανη σου σωστη και εφυγες αν εχεις προβλημα ειμαι κορινθο 6948304857 μαρινος
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by S.T; 18-01-2010 at 15:11. |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το σημαντικοτερο εννοειται μπουφαν γαντια και μποτακι (το κρανος παει μαζι με το κεφαλι)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αδιαβροχα μηχανη και φυγε, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
Διάθεση για βόλτα, κράνος και καλή παρέα! Ολα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά μπορουν να σου σημβουν πολά και τίποτα, αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου θα πρέπει να υπάρχουν καθημερινα μέσα στην μοτο σου οπως καρδονι για λαστιχο , κουτι πρωτων βοηθηων ενα σετ εργαλεία εξτρα απο αυτα που δήνει η μαμα, αδιάβροχα όταν εχεις αλαγη καιρού και βασικό να εχεις παρέα και ενα τηλέφωνο εκτατου ανάγκης απο εναν αλο μηχανοβιο για το οσα σημβένουν γυρο μας!!
![]() Να συμπληρώσω και εγώ!!! Όρεξή για εκδρομή (ευκαιρία και για 2μερη ) ![]() Όρεξη για κουβεντούλα ![]() Όρεξη για φαγητό μέχρις σκασμού ![]() Και της βαλίτσες για την μεταφορά των δώρων ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 19-07-2009 05:25 |
ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ F1 ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ | RedSpider | Ταξίδια στο εξωτερικό | 19 | 18-07-2009 22:12 |
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΑΡΕ!!!! | GANTZA | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 13-06-2009 15:40 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ.... ΑΝΤΡΑ | Alext | Ανέκδοτα | 12 | 18-05-2009 12:18 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 18:13 |