![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Είναι θλιβερό να χάνει ένας άνθρωπος κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο και αρκετά δύσκολο να επανέλθει στις παλιές του συνήθειες ύστερα από το συγκεκριμένο γεγονός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα περνάει τέσσερα στάδια πένθους μέχρι να αποδεχτεί τον χαμό του ατόμου. Συγκεκριμένα: «Το πένθος είναι η αντίδραση στην απώλεια ατόμου, καταστάσεως ή αντικειμένου που αποτελούσε αναπόσπαστο και σημαντικό τμήμα της ζωής. Η απόλυση, ο θάνατος αγαπημένου προσώπου, τα διαζύγια και τα χρέη (ιδίως όταν συμπεριλαμβάνουν πώληση ιδιοκτησίας και αλλαγή του τρόπου ζωής), η απώλεια κατοικίδιου ή και ενός πολύτιμου αντικειμένου, μπορεί να οδηγήσουν στο πένθος, παρ’ ότι η ένταση και η διάρκειά του αλλάζει ανάλογα με την απώλεια. Η συνήθης, αρχική αντίδραση στην απώλεια είναι το σοκ ή η άρνηση. Διαβαστε την συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ....
|
|||
|
|||
![]()
βασιλακη.................παλι μπαινεις στα χωραφια μου
![]() να σου δειξω χηρα,μετα τα 40 του μακαριτη τι πενθος εχει......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γι αυτό εγώ της έχω πει ''όλα μου τα χρέη τα αφήνω μόνο σε σένα!!!''
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλη ζωη,κακη διαθηκη................ |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστό Βασίλη!
Συνοπτικά το δείχνει το παρακάτω σχήμα της Elisabeth Kübler-Ross, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή με λίγα λόγια πρέπει να πέσεις πολύ χαμηλά για να ξανανέβεις από εκεί που ξεκίνησες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν είναι απαραίτητο να τα περάσεις βέβαια με την παραπάνω σειρά. Διαφορετικοί άνθρωποι τα βιώνουν με διαφορετική σειρά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 2036 και οχι το 2012 το τελος του κοσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 6 | 15-01-2010 15:02 |
αντε και του πανε τα πορτοκαλι!!!!! | wet & dirty | Αγώνες | 19 | 06-01-2010 16:26 |
Το laser για τα μάτια συνεχώς βελτιώνεται | skippybi | Υγεία | 5 | 02-11-2009 20:25 |
Τα τρία στάδια της ζωής του άνδρα! | pepax66 | Χιούμορ | 10 | 19-06-2009 00:23 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 11:22 |