![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οσοι είμαστε λίγο μεγαλύτεροι
![]() Την ίδια εποχή το sex δεν ήταν εύκολο αλλά ούτε και σχεδόν χυδαίο όπως στις σημερινές γενιές. Ακόμα και οι κοπάνες ήταν ομαδικές και είχαν χαβαλέ. Συνήθης προορισμός η Πλατεία Ν. Σμύρνης με το μπιλλιαρδάδικο απέναντι από τον σημερινό ΟΤΕ και μετά μαζεύαμε ήλιο (που λεφτά για άλλα) ξαπλωμένοι στο τριγωνικό τσιμέντο-εξάμβλωμα που ήταν σφηνωμένο στο κάτω μέρος της Πλατείας. Οι ημέρες όμως που πραγματικά τις απολαμβάναμε τις κοπάνες ήταν οι μέρες που πηγαίναμε όλοι μαζί για τσόντα!! και μάλιστα δίναμε ραντεβού με άλλα σχολεία για χαβαλέ και συνθήματα. Οι τσόντες την εποχή εκείνη της μεταπολίτευσης ξεκίνησαν σαν προσπάθεια του κάθε πικραμένου αιθουσάρχη να μαζέψει κόσμο. Ετσι στα καλά καθούμενα μιας άσχετης ταινίας, μπουμπούναγε και μια πορνο φάση λίγων λεπτών. (Θυμάμαι κάποτε στα "κανόνια του Ναβαρόνε"). Αυτό ήταν αρκετό για να κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα οτι στον τάδε κινηματογράφο παίζει τσόντα και τα εισιτήρια χτυπάγανε κόκκινο! Αργότερα εμφανίστηκαν τα "τσοντάδικα" όπου υπήρχαν δύο παραστάσεις. Η μία επί της οθόνης και η άλλη στην αίθουσα όπου ακουγόντουσταν τα πιό τρελλά συνθήματα και το γέλιο έπεφτε σύννεφο. Ειδικά όταν στο πλατώ υπήρχε η φυσιογνωμία που λεγόταν Κώστας Γκουσγκούνης. Χαρακτηριστικές οι ατάκες του: Γκουσγκούνης: Γυναίκα τι φαί έχουμε? Γυναίκα: Μακαρόνια Γκουσγκούνης: Μακαρόνια? τη γ@μησες !! Επειδή θυμήθηκα τον Γκουσγκούνη δείτε μια πολύ όμορφη αναφορά στην αφεντομουτσουνάρα του cartoon: Κώστας Γκουσγκούνης και απολαύστε τις ατάκες του! Last edited by Carduelis; 18-01-2010 at 12:35. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() απιστευτες ατακες! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σήμερα, έχουν αφαιρέσει τις ραβδώσεις του τσιμέντου, ώστε να μην μπορούν να ανέβουν οι πιτσιρικάδες. Αυτοί πάλι τα καταφέρνουν ανετότατα!!! Πού είσαι μάνα που μου φώναζες τότε και σήμερα φωνάζω εγώ στον πιτσιρικά!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που θυμηθηκες το μπιλιαρδαδικο του ''Σπυρου'' απεναντι απο τον ΟΤΕ? Μηπως καθοσουνα και στον ''Μπουρμπουλα''? Μηπως πηγαινες και στο ''ΕΛΙΤ'' το σημερινο ''tessera''? Αν πηγαινες στην ΛΑΝΣ............ Τον Αδωνη τον ξεχασες? Μεχρι και τραγουδι τον εκανε ο άλλος Νεοσμυρνιωτης .......ο Καρβελας!!!! Α...ρε ερημα μου νιάτα!!!!! Last edited by GeorgeP; 18-01-2010 at 13:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε τι θυμηθήκαμε πρωινιάτικα! Oxι τίποτε άλλο αλλά είναι κουβέντες για μεζέ και κρασί.
![]() Γιώργο δεν είμαι Νεοσμυρνιώτης αλλά Μπραχαμιώτης και για μας τότε ήταν..πολιτισμός να περάσεις τα σύνορα της Δάφνης! Ασε που όλος ο "καλός κόσμος" έδινε ραντεβού στο αλσάκι και την Πλατεία. Τα καφέ τα κοιτάγαμε απ έξω εμείς οι "αλλοδαποί" λόγω οικονομικού. Στο μπιλλιαρδάδικο του Σπύρου ανάμεσα στα κορδόνια και τις καραμπόλλες, φανταζόμασταν τη ζωή μας, κάναμε τα επαγγελματικά μας όνειρα και κουβεντιάζαμε για πολιτική και γυναίκες με συνοδεία Νταλάρα και Καζαντζίδη. Παράξενα μέρη βέβαια αλλά τότε δεν είχανε την κακή φήμη που τα συνοδεύει σήμερα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() στο φαγητο θες να καταληξεις ε? ![]() μεσα! ![]() καλα λεω οτι εχουμε γινει forum γαστρονομιας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Last edited by Carduelis; 18-01-2010 at 14:22. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 18-01-2010 at 14:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως και από καθαρά ιατρικής και επιστημονικής πλευράς να το δεις, άμα ο άντρας κάνει "καλή" ζωή, δεν γερνάει !!!!
![]() ![]() Θαυμάστε τον! Εδώ στα νιάτα του gouskounis.jpg Κι εδώ στη σημερινή εποχή gousgounis.jpg Morfi.jpg ΑΞΙΟΣ!!!! Last edited by Carduelis; 18-01-2010 at 14:44. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ειμαι μικρος...............
![]() ![]() επαιζα μπιλιαρδο στο champion....... καφε στον γαλαξια......... πρωινο(κοπανα)στο twin.............. βραδυνο στο canadian........... ![]() ![]() ![]() νυχτα στο επιτοκιο φυσικα........... ουστ παλιογεροι ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί έχουμε "κατσικόδρομους" ....... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 24 | 17-11-2011 01:15 |
Mε τί αξεσουάρ έχουμε φορτώσει την "καλή" μας ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 53 | 15-06-2011 22:22 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 19:34 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 11:16 |