![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και όλες…
Την εβδομάδα που μας πέρασε πήγαμε χειμερινές διακοπές στην Αράχοβα οικογενειακός Μαζί μας ήταν και ο αδελφός μου ο Νικόλας γιατί ήθελε να μάθει σκι στο Δεσποινακι (εκτός από εκπαιδευτής βατραχανθρώπων είναι και εκπαιδευτής σκι) και μιας που δεν είχε δουλεία αυτό τον καιρό είπαμε να πάμε παρέα γιατί έχουμε να κάνουμε διακοπές μαζί πολλά χρόνια. Περάσαμε φανταστικά ο καιρός αν εξαιρέσεις την πρώτη ημέρα ήταν υπέροχος πολύ κρύο αλλά και ένας υπέροχος καλοκαιρινός ήλιος!!! Παρακάτω μερικές Φώτο και βίντεο… Ανεβαίνοντας την πρώτη μέρα (πετάξαμε τα πράγματα στο ξενοδοχείο και βουρ για χιονοδρομικό ) ![]() με τον Νικόλα και την Δέσποινα πάνω στο χιονοδρομικό ![]() οι 3 μας….. ![]() η θέα από το δωμάτιο μας… ![]() αναβαίνοντας με το «αυγό» …η φάτσα που μας έχει «τρελάνει» χαχαχα ![]() Ο εκπαιδευτής μας ο Νικόλας…. ![]() η κυρία μου... ![]() κάνοντας μάθημα με τον θείο Νίκο…. ![]() με την Ελπίδα στον διπλό …. ![]() Παίζοντας με την σανίδα του μπαμπά… ![]() με τα σκι μου (δεσποινάκι..) ![]() και μερικα βίντεο... την πρωτη μερα ανέβαίνοντας με τον Νικολα με πολυ ασχημο καιρο πολυ κρυο αερα και ομιχλη που δεν έβλεπες στα 5 μετρα.... κατάβαση παρεα με τον Νικολα στην αρχή μονος του απο την αγκυρα και μετα με συναντάει και τελειώνουμε παρεα την διαδρομη... και για το τελος η καταβαση μας παρεα απο τον 4πλο η θεα ηταν φανταστικη απο ψηλα και η διαδρομη αν και κρατησε μονο 4 λεπτα ηταν τέλεια!!!! Νικολα να εισαι καλα Να ειστε καλα και του χρονου να ειμαστε καλα... Ελπιδα Νικολα ..Δεσποινακι ευχαριστω πολυ για τις ομορφες στιγμες... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε φίλε.Εγώ ήμουν εκεί 2 έως 4 Ιανουαρίου και τίποτα απο χιόνι. Το έβλεπα απο μακριά!
![]() ![]() Απο βροχή βέβαια χορτάσαμε!!!! ![]() Άντε και του χρόνου να είμαστε καλα!!! Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-02-2010 at 00:39. Λόγος: Διευθέτηση φωτογραφιών ! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ντάνυ ....
Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας, οικογενειακές σου στιγμές ..... ![]() Να χαίρεσαι την κοράκλα σου .... Ο Νικόλας, θα την κάνει .... καλύτερη από τον "μπαρμπα Ντάνυ" .... ![]() Και του χρόνου ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε φιλαράκια!
Μαζί με σας κάναμε κι εμείς σκι! Και του χρόνου να στε καλά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
να περνατε παντα καλα................
![]() ![]() ![]() καθημερινη,αραχωβα,ηλιος και φρεσκο χιονι............παραδεισος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλά φίλε, να χαίρεστε την κορούλα σας και να κάνετε πολλά ταξίδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Δαναε!!!
με την Οικογενεια σου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν και Δευτερα ΠΡΩΙ....η εβδομαδα μου ξεκινησε απιθαν αμε τα ......βιντεακια σου!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε φιλε!!!!
να περνας καλα!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Dany ευχαριστούμε που μας κάνεις με τις fotos και τα videακια σου να ξεφεύγουμε και να βλέπουμε καμια <ασπρη> μέρα.
Να είστε παντα καλά και να έχετε πάντα χαρούμενες στιγμές. Υ.Σ. Κουκλάρα η μικρή θα κάψει πολλές καρδιές...(καλά που πήρε απο την μαμά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάντα τέτοια Δαναέ! να χαίρεσαι την οικογένεια !
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 20:32 |
Προβλέψεις 2010!!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 3 | 01-01-2010 17:59 |
2010 BMW S1000RR | Carduelis | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 22-11-2009 23:55 |
R 1200 GS/RT 2010 | Benjamako | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 06-11-2009 17:11 |
CALENDAR 2010-BMW | S.T | Διάφορα | 13 | 16-08-2009 12:40 |