![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι σε ολους ,
Σε γενικες γραμμες ειμαι ενας χαρουμενος ιδιοκτητης ενος GS DAKAR του 04. Ομως πριν λιγο καιρο φανηκα αρκετα ατυχος και το GS εβγαλε προβλημα στη μοναδα του ABS.Πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο οπου εκει διαπιστωθικε και η ατυχια μου. Το κοστος αλλαγης της μοναδας ειναι χοντρικα 1000 ευρω . Πιστευω πως ειναι παρα πολλα τα χρηματα αυτα . Ετσι ψαχνοντας στο internet βρηκα διαφορες μοναδες μεταχειρισμενες ,ομως, δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι συμβατες με τη μηχανη μου. Γνωριζει κανεις αν ταιριαζει η μοναδα απο GS 650?Πριν του 2004? ή μονο απο DAKAR του 2004-2006? Το realoem απ`οτι βλεπω δινει διαφορετικα part number,ομως το συνεργειο ειπε πως ταιριαζει απο οποιοδηποτε GS 650 του 2004-2006. Αν καποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω πολυ !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρίξε μια ματιά κι εδώ: Motorworks - BMW Motorcycle Spares - home Και μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις, θα σου απαντήσουν αμέσως! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μεγαλη βοηθεια το site !! Επιβεβαιωνει το realoem, δηλαδη χρειαζομαι μοναδα απο Dakar και μονο , οποιασδηποτε χρονολογιας!! Γνωριζουμε πως πληρωνουν στο Motorworks ? Ευχαριστω και παλι !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης ότι σου στείλνει είναι ασφαλισμένο και αν χαθεί π.χ. στο ταχυδρομείο, σου στέλνουν άλλο ή πέρνεις τα χρήματα σου πίσω. Απλά πρέπει να στείλεις ενα γράμμα/ mail να τους αναφέρεις την απώλεια! Last edited by Konti; 15-07-2010 at 15:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο έχεις π.μ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο λογικά κάποιο θα κάνει αλλά για μην δίνεις πεταμένα λεφτά καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιο συνεργείο για το πιο θα πάρεις........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο ενα περασμα Motion n Style και Παναγιωτοπουλο ,
εχουμε και λεμε : Μοναδα ABS μονο απο Dakar και οποιασδηποτε χρονολογιας !! @Fuji thx για το PM Θα μιλησω και με motorworks δευτερα να δω αν υπαρχει διαθεσιμη μοναδα !! Τι διαφορες να εχει η μοναδα του gs 650 με του dakar αραγε?? Μηπως να ταιριαζει η μοναδα ,αλλα να εχει διαφορες στον τροπο λειτουργιας της? Δηλαδη στο χρονο που μπαινει το ABS?? Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
F 650 GS DAKAR | ortho | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 02-06-2010 18:36 |
GS 650 dakar | ntinos12 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 18-05-2010 16:52 |
DAKAR....................... | gsmaniac | Αγώνες | 10 | 29-11-2009 19:05 |
CF.DAKAR | CF.DAKAR | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-04-2009 01:45 |
RALI DAKAR | riko46 | Επικαιρότητα | 3 | 17-01-2009 19:18 |