![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για την γνωριμία. Μετά από προτροπή (αν και έχω την εντύπωση ότι το είχα κάνει) του ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΥ έρχομαι και εγώ να συστηθώ. Είμαι ο Χρίστος, έχω μια BMW R1200GS και μένω στην Πολιτεία.
Έχω περάσει από πολλά μηχανάκια, παλιά ένα Kawasaki 1300 (πολύ παλιά όπως καταλαβαίνουν οι παλιοί) μετά Vespa, Honda... δεν θυμάμαι πιό μοντέλο, ίσως το διέγραψα από την μνήμη μου διότι μου την έκλεψαν. Μετά από αυτήν τίποτα για πολλά χρόνια. Τώρα τα τελευταία 3 χρόνια πήρα για την δουλειά μου ένα Piaggio Fly 100 αλλά μετά το έδωσα διότι ήταν επικίνδυνα... αργό και πήρα το Piaggio Carnaby 200. Αξιοπρεπές - ωραίο, πολύ καλό σε όλα εκτός από κρατήματα. Μιάς λοιπόν και έγινα πατέρας πριν οκτώ μήνες, πήρα την ομορφότερη μηχανή που είχα ποτέ. Μια κούκλα που δίνει ταυτόχρονα ασφάλεια, που για αυτό άλλωστε και την πήρα. Φρενάροντας - φρενάρει...!!! αλλά και ειδικότερα στρίβοντας πάει εκεί που την πας. Ωραία μηχανή και τυχεροί εμείς που μπορούμε να την έχουμε. Καθημερινά την ευχαριστιέμαι με πολλά χλμ λόγω δουλειάς (φαγάνα εν τω μεταξύ - είχα καλομάθει από τα Piaggia). Βόλτες έχω πάει μερικές στην περιοχή της Ερμιόνης, όπου και περιττό να πω πόσο έχω ευχαριστηθεί τις στροφές της Επιδαύρου. Μην σας ζαλίζω άλλο όμως, ήδη έχω βρεθεί με κάποια παιδιά σε καφέδες και ελπίζω να συναντηθούμε και με άλλους είτε εδώ στο forum για ανταλλαγή ιδεών είτε στους δρόμους για καμιά βόλτα, είτε τώρα και στην πίτα, αν γίνει στην Αθήνα. Εύχομαι λοιπόν Καλά Χριστούγεννα και Ευστυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο |
|
|||
|
|||
![]()
καλος ηρθες φιλε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς μας βρήκες.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ήρθες φίλε!!!!
και καλώς μας βρήκες. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
|
|
|||
|
|||
![]()
welcome...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως μας βρήκες Φίλε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς όρισες φίλε να την χαίρεσε
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες Χρηστο και καλοριζηκια η κουκλα σου.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σήμερα φύσαγε πολύ! | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 22 | 26-02-2010 18:20 |
Η πολύ πληκτρολόγηση βλάπτει λέμεεεε... | Carduelis | Υγεία | 7 | 24-11-2009 20:49 |
Πωλειται παιδί σε πολύ καλή τιμή... | georgekostas | Κόσμος | 5 | 28-10-2009 16:08 |
Ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνολογικό επίτευγμα. | Black_Shadow | Διάφορα | 20 | 08-05-2009 11:22 |
Είμαι άπιστος ....πολύ! | kostas_366 | Χιούμορ | 5 | 13-02-2009 20:57 |