![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοί φίλοι,
Ίσως ήδη πολλοί να ξέρετε ότι παντρεύομαι τον Μαίο, με την Σταματία. Μάλιστα η εκδρομή μας στο Ταίναρο είναι η τελευταία μου ως single (εκτός κι αν μαζέψετε πολλές κοπέλες, τότε θα έρθει και η Stam μαζί μου - με την απόχη...). Προσκαλούμε λοιπόν τους καλούς μας φίλους στο Forum, όλους σας, και όποιον θα ήθελε να παρευρεθεί, στον γάμο μας το Σάββατο 22 Μαίου στις 6μμ στην Κάλαθο της Ρόδου, που βρίσκεται 5 λεπτά από την Λίνδο. Είναι μακριά, αλλά είναι όμορφα εκεί. Επίσης θα έχετε και έναν φίλο στην Ρόδο που θα πηγαίνεται να κάνετε τα μπάνια σας τα καλοκαίρια. Θα χαρώ πολύ να σας δώ, και εάν γίνεται και θέλετε, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ BMW!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ RT ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!! Δεν μπόρεσα να κάνω σύναψη της πρόσκλησης γιατί ήταν πολύ μεγάλη. Θα φέρω την πρόσκλησή μου στο Forum την άλλη Τετάρτη στο Ζάππειο... Τις έχουμε πάρει από το χαμόγελο του παιδιού, ιδέα της Σταματίας. Μιχάλης. p.s. Για όποιους θα ήθελαν να είναι μαζί μας εκείνη την ημέρα, ξεχάστε τα δώρα σας παρακαλώ. Δεν θέλω τίποτα. Το μόνο δώρο είναι να έρθετε με τις BMW για να είμαστε όλοι κομβόι.... |
|
|||
|
|||
![]()
τιμή μας!!!!!
![]() με το καλό με το καλό!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνηθίζω να εύχομαι στους γνωστούς και φίλους ..."Με τις ευλογίες μου .."
ένεκα του ονόματος μου... ![]() και ταυτόχρονα και "περαστικά σας"... ![]() Ηλία και Σταματία άφησα για το τέλος τις ευχές μου όπως συνηθίζουμε να ευχόμαστε στη Κύπρο. "Σας εύχομαι η ώρα Η ΚΑΛΗ " |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Μιχάλη,
να ζήσετε και να ευτυχίσετε με πολλούς απογόνους ...... ![]() Σ' ευχαριστούμε για την πρόσκληση στον γάμο σου .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η ώρα η καλή.......:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ
Μην φέρουμε πολές BMW και νομίζουν οι Γερμανοί ότι τους πουλήσαμε τη Ρόδο!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....καλά δεν ήξερες τουλάχιστον δεν ρωταγες τους παλιούς ......
![]() ![]() ![]() η ώρα η καλή και με πολλά και γερά παιδάκια ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαρά και ευτυχία για όλη σας τη ζωή.
:sm5: |
|
|||
|
|||
![]() |