![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά τον γάμο της κόρης μου πουλάω κάποια παιδικά ρουχαλάκια για να αδειάσουν τα ντουλάπια μου...........
![]() ![]() ![]() ![]() 1. ζελατίνα και βάση στήριξης κόστος καινούργιας €400 περίπου μετά από ένα χρόνο χρήση και κανένα ψεγάδι τα ζητάω €250. 2. Εξάτμιση Akrapovic BMW Laser cut στοίχισε πέρσι €880 φέτος την πουλάω €450 και είναι σε άψογη κατάσταση. Tο τηλέφωνό μου βρίσκεται στο προφίλ μου για κάθε διευρίνση! |
|
|||
|
|||
![]()
πμ για την ζελατινα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοπούλητα Πέτρο ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητη Πέτρο.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις πμ για εξατμιση
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητα Πετράν!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα καλά λόγια η ζελατίνα πουλήθηκε και για την εξάτμηση μπαίνει πρώτος στην λίστα ο papasouzas.
Λεπτομέριες θα δώσω αύριο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καλή μεριά..............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από το τρομερό ναυάγιο και κεραμίδα για την αγορά καινούργιας μοτό κατευθύνθηκα στην μεταχή αγορά και είμαι πολύ κοντά στην αγορά μιας πολύ καλής κουκλίτσας. Για αυτόν τον λόγο θα και θα κρατήσω το τελικό. Συγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!
Παρακαλώ να κλειθωθεί η αγγελία! Last edited by pepax66; 13-07-2010 at 20:13. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΣΗ ΒΑΛΙΤΣΑΣ GIVI ΓΙΑ GS1200 | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 27-10-2010 16:34 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ GS ADVE | scorpiobmw | Ζήτηση | 7 | 05-06-2010 10:48 |
ΒΑΣΗ HEPCO BECKER ΓΙΑ 1200 GSA | psalidasgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 31-03-2010 15:03 |
ΒΑΣΗ UNIVERSAL GIVI MONOKEY | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 06-02-2010 20:20 |
BMW R 1200 GS Adve VS KTM 990 Adve VS Moto Guzzi Stelvio NTX | HAWK_46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 24-10-2009 14:39 |