![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τις καλύτερες ευχές μου έχουν όσοι εορτάζουν σήμερα να είναι καλά και ευτυχισμένοι.
Θανάση (jefe) χρόνια σου πολλα καλέ μου φίλε σου εύχομαι ολοψυχα να γυρίσεις με την μηχανη σου και τον υπολοιπο κοσμο να είσαι υγιεις και να σε χαιρεται η οικογενεια σου |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά στον Sakis,
αγάπη μου, φίλε μου, άντρα μου, και συνοδοιπόρε, μαζί σου η ζωή είναι ένα ατέλειωτο ταξίδι. Κάθε χιλιόμετρο και μια περιπέτεια, τιμή μου που είμαι ο συνοδηγός σου. Να είσαι πάντα γερός κι ευτυχισμένος να σε χαιρόμαστε και ότι επιθυμείς. ![]() Χρόνια Πολλά στον Jefe, φιλαράκι μου τιμή μου που σε γνώρισα, να είσαι πάντα γερός και να σε χαιρόμαστε. Τα καλύτερα ταξίδια δεν τα κάναμε ακόμα ![]() Χρόνια Πολλά και καλά σε όσους και όσες γιορτάζουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σοφία να τον χαιρεσαι και να είστε πάντα καλα
Φίλε sakis χρόνια σου πολλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Σε όλους τους φίλους μας, πολλές πολλές ευχές για υγεία, ευτυχία και πολλά όρθια χιλιόμετρα !!! ![]() Jefe Sakis allen ThanDim Bedouin Pisokolitos comander.junior NITRO THANASIS THANASISGS Thanos-GS THANOSEOD black_hawk thanashs thanassis Thanos nasos nassos sagini.sail sakis656 sakis f650gs sakis tz sakis_ sakis_alex7 sakis0547 sakis1098 sakis1200 sakis656 sakis7 sakis78 sakisip sakmant nassos ath Bolero lefkas oring
|
|||
|
|||
![]()
Κι από εμάς. . . Κι από εμάς. . . αγάπες μας, φίλοι μας, συνοδοιπόροι μας. . .
Πολύχρονοι και με τις θερμότερες ευχές μας για να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρο και επιθυμία σας. . . Πολύχρονοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι . . . |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν,οτι επιθυμουν να γινει πραγματικοτητα.Jefe και Sakis σας ευχηθηκα πριν απο δω στις καλησπερες μη γινομαι κουραστικη.Σοφουλα και Βανα να τους χαιρεστε.
Πολλε πολλε πολλες ευχες στον Fritsako,Σταυρο και Ξανθη να χαιρεστε το Θανασακη σας.Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε,να ειναι παντα γερος και τυχερος.Και του χρονου με υγεια για ολους. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Και Καλά στους εορτάζοντες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα!
Χρόνια Πολλά στον φίλο μου τον Σάκη, με τις καλύτερες ευχές να συνοδεύουν αυτόν κ την οικογένειά του! Jefe
|
|
|||
|
|||
![]() Χρονια πολλα Χρονια καλα οτι επυθημειτε(saki jefe) και οποίος άλλος εορτάζει!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 80 | 27-10-2010 11:51 |
Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 19-01-2009 15:43 |
Χρόνια πολλά στους Θεοδόση...... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 12-01-2009 19:46 |
Χρόνια πολλά στους....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 09-01-2009 20:59 |
Χρόνια πολλά στους..... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 26-12-2008 13:43 |