Ρε καλα παιδακια μου,οδηγοι αυτοκινητων(ειδικα οι επαγγελματιες),τοσο κ δικυκλων,καταλαβετε κατι..:το φλας δεν συνδεεται με τον λογαριασμο της ΔΕΗ..!Δεν μας επιβαρυνει οταν το αναβουμε...Γι`αυτο πληρωσαμε τα γ@μημεν@ μας τα οχηματα πανακριβα,γιατι εχουν κ φλας επανω..!Α!κ γι`αυτο ειναι κ εκει που ειναι,ακριβως πισω απο το τιμονι,για να κανεις μια..,τσακ κ να το αναβεις..Αντε λοιπον καλα παιδακια..ανα`φτε τα οταν ειναι να στριβετε,να ξερουμε κ εμεις απο πισω κ να μη μυριζουμε τα νυχια μας τι θελετε να κανετε..!Α κ η σωστη διαδικασια ειναι.:τσεκαρω τους καθρεφτες μου οτι δεν ερχεται κανενας `φουριοζος` απο πισω(που κακως βεβαια δεν τηρει τις αποστασεις ασφαλειας..) κ οταν στριψω `κανουμε μακια`,βγαζω το φλας μου(εγκαιρα κ οχι την ωρα που στριβω...) κ
μεταστριβω-το φλας ειναι οτι προαιρουμαι οτι θα στριψω-σκοπευω να-δηλαδη-οχι οτι κ καλα ντε,επειδη το αναψα οτι πρεπει να γινει κι`ολας-πρεπει να τηρουνται καποιες προυποθεσεις..!Αντε καλα παιδακια...Οχι κ τοσο φιλικα,stukas..(ορμωμενος απο συμβαν σημερα το πρωι απο μελος της κιτρινης φυλης,που θεωρει οτι το εν λογω εξαρτημα ειναι για διακοσμητικους λογους..-Μα τω Θεω,αν ηξερα οτι δεν κινδυνευα απο κανενα νομο-το ομολογω,ακομα θα τον βαραγα τον μπαρμπα-ειχε κ το θρασσος να μου ανταπαντησει οταν του εκανα κ την παρατηρηση..!

)