GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 03-03-2011, 17:39
alx_k Ο/Η alx_k βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Βολος
Μoto: R1200GS
Μηνύματα: 1,774
Προεπιλογή RED BULL DONKEY CROSS 2011

"Τριάντα κορυφαίοι motocross αναβάτες, 30 πεισματάρικα γαϊδουράκια και το μοναδικής ομορφιάς Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, είναι τα συστατικά της πιο ανατρεπτικής, αστείας και ταυτόχρονα γεμάτης προκλήσεις offroad αναμέτρησης, που επιστρέφει για τρίτη φορά!

Στις 3 Απριλίου 2011, το Red Bull Donkey Cross πρόκειται να ταξιδέψει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Πήλιο. Εκεί, και συγκεκριμένα στη Μακρυνίτσα, υπόσχεται να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία για 30 κορυφαίους motocross αναβάτες. Πηδώντας από τη σέλα στο σαμάρι, καλούνται να αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους αλλά και τη «γαϊδουρινή» υπομονή τους, χαλιναγωγώντας τα γαϊδουράκια για να φτάσουν στον τερματισμό.

Για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, οι αναβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή μήκους 3χλμ. με τις enduro μηχανές τους, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια, αλλά για κάποια μέτρα να αλλάξουν το τεχνικά προηγμένο όχημά τους, με το πιο hardcore όχημα της ιστορίας, το γαϊδουράκι!

Ακολουθώντας πιστά τα «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού» που θα παραδόσουν οι αγωγιάτες και με δεδομένο ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας στα «καθαρόαιμα» τετράποδα θα επιφέρει αποκλεισμό, οι all terrain αναβάτες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο, αλλά και την πρώτη θέση στη μαγευτική θέα από το «μπαλκόνι του Πηλίου».

Μετά από δύο πετυχημένους αγώνες το 2007 και το 2008 στο νησιώτικο και καλοκαιρινό περιβάλλον της Σίφνου, το Red Bull Donkey Cross επιστρέφει με νέες προκλήσεις σε ένα άκρως χειμερινό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για συμμετέχοντες και θεατές! "

TO RED BULL DONKEY CROSS...ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ- -- RED BULL GR ΒΙΝΤΕΟ -- Red Bull


Τι λέτε?

Το οργανώνουμε?

Απίστευτο event, πολύ καλή χρονική στιγμή και τέλεια τοποθεσία!
Reply With Quote
 

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Arai Tour Cross (Small) Vasilis Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου 2 21-01-2011 20:44
Δοκιμή: Νέο Michelin Latitude Cross arisxios Αυτοκίνητο 1 04-10-2009 10:40
To αντιθετο του red bull !!!! Black_Shadow Χιούμορ 10 24-08-2009 17:14
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Moto Cross Μεγαλόπολης ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Αγώνες 4 03-06-2009 15:22
Red Bull X-Fighters !!! ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Αθλητισμός 3 21-02-2009 18:46


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:29.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!