![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
θελω να ρωτησω τους κατοχους που εχουν ηλεκτρονικές αναρτήσεις,αλλα και οποιος αλλο γνωριζει.
οταν βαζουμε διπλο ατομο πανω,ειναι απαραίτητο να τις ρυθμίζουμε παντα τις αναρτήσεις για το διπλο ατομο?ποσοι απο εμας το κανουν?(προσωπικά εγω το κανω παντα)αλλα αν δεν τις ρυθμίζουμε και το αφηνουμε οπως εχει,δημιουργουμε καποιο προβλημα στην μηχανη η οχι? |
|
|
|||
|
|||
|
Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η δεσμη του προβολοεα....θα χτυπαει λιγο πιο ψιλα....ενα δευτερο ειναι το μοσο μαλακη την θες την μηχανη με 2ο ατομο....και τριτο μακροπροθεσμα ισως να εχουμε λιγοτερες φθορες....με το να ρυθμιζουμε αναλογος, για αυτο κ γω παντα ρυθμιζω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σπάνια ρυθμίζω την ανάρτηση για το 2ο άτομο.
Ειδικά για κοντινές αποστάσεις και όταν είναι η γυναίκα μου που είναι 60 κ. Από εκεί και πέρα για το 2ο άτομο, ρυθμίζουμε κράνος κ βαλίτσα! Τα 2 κράνη είναι για full load!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παλιά που λες Δημήτρη (ν αρέσει να κάθομαι με τις ώρες να ακούω ιστορίες, από παλαιότερους φυσικά, για το πως λειτουργούσαν και πως έβλεπαν τα πράγματα τότε) το φαγητό ήταν δύσκολο. Ακόμα και οι μετακινήσεις γίνοντας με ζώα. Οπότε αυτός που έπαιρνε αδύνατη γυναίκα δεν ``του έτρωγε πολύ`` (έτσι μου είχε πει ένας παππούς) και δεν φορτωνόταν και πολύ και το ζώο. Εκεί έχει να κάνει το ``τρώει και λίγο``.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αστεία αστεία, ξέρετε πόσο πάει μια esa;
Παίζουμε μ΄αυτά τα πράγματα;
|
|
|
|||
|
|||
|
δηλαδη πανω απο 60κιλα,ρυθμιζεις την αναρτηση για 2ο κρανος?
|
|
|
|||
|
|||
|
1 άτομο : esa στο 1 κράνος.
1 άτομο + αποσκευές : esa στο 1 κράνος + βαλίτσα. 2 άτομα : esa στο 1 κράνος + βαλίτσα. 2 άτομα + αποσκευές : esa στα 2 κράνη. Επαναλαμβάνω ότι στις μικρές αποστάσεις με δύο άτομα, δεν πειράζω την ανάρτηση. Όταν όμως φορτώσω τη μηχανή, επιβάλλεται να ρυθμίσω την esa γιατί αλλιώς τερματίζει το αμορτισέρ και ειδικά στις στροφές, η αρύθμιστη ανάρτηση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση! Το να ρυθμίζεις Παύλο την ανάρτηση στα 2 κράνη, επειδή ανεβαίνει συνεπιβάτης, υψώνεις τη μοτοσυκλέτα αρκετά, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκτός βέβαια εάν ο συνεπιβάτης ζυγίζει όσο και οι αποσκευές μαζί με 2ο άτομο! ![]() . |
|
|
||||
|
||||
|
Κι εγώ την ρυθμίζω, ανάλογα με το βάρος ...
Προσοχή: η ρύθμιση να γίνεται με τον αναβάτη "ξεκάβαλο" κ κατά προτίμηση, στο κεντρικό σταντ ... ![]() Το παραπάνω tip, δεν είναι γραμμένο κάπου, αλλά προτείνεται απ' τους μηχανικούς ...
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να τα εκατοστήσεις Ναπολέων (napgeo) !!! | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 21-02-2010 16:36 |
| Να τα εκατοστήσεις ALX (39) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 24 | 08-09-2009 13:45 |
| Απαγορευτικές εκφράσεις | Alext | Χιούμορ | 4 | 29-06-2009 12:18 |
| Να τα εκατοστήσεις Στράτο | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 20-03-2009 15:43 |