![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η αγγελια μπαινει για λογαριασμο φιλου.Πωλειται varadero ΜΚ1 10ος 1999 [το καλο το γιαπωνεζικο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητο!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Spam on ![]() Βλεπω, εχετε και "μεταξυ σας" την γνωστη κοντριτσα ![]() Οσο πιο παλιο μοντελο, τοσο πιο αξιοπιστο ![]() Spam of ![]() Περα απο το αστειο, να πεις του φιλου σου, καλοπουλητο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@BOXER: έχουν κάποιο δίκιο..., μάλλον! Αν δεις τα πλαστικά και την εφαρμογή τους στα σύγχρονα ισπανικά "MONTESA -HONDA", θα συμφωνήσεις κι εσύ....
Ο αδερφός μου έχει 2007 μοντέλο και τα βλέπω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
3000ε και γυρνάς όλο τον κόσμο. Αυτά είναι.
|
|
|||
|
|||
![]() varkantero και ξερω ψωμι!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνω απολυτα!!! Aυτο ισχυει για ολες τις μαρκες στις μερες μας. Ειναι στα πλαισια της "ξεπετας"... Να φυγουν τα μηχανακια-αυτοκινητα απο το εργοστασιο στον λιγοτερο δυνατο χρονο, και ακομα χειροτερα απο χωρες της ανατολης (δεν εννοω την Ιαπωνια). Οι επιλογες, μας τελειωνουν, οποτε μας μενει το χιουμορ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Up και 2500 euro!!!!!!!!!
![]() ![]() Τσαμπα ειναι λεμε!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σου στειλω pm κατα της 1.00 πμ λες να παει 1569 euro
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kι εγω σ'αγαπαω φιλαρακι μου.......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | GeorgeP | Άλλες εταιρίες | 947 | 17-01-2012 06:38 |
..Για αυτους που ειχαν VARADERO!! | Gemat | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 03-09-2010 08:08 |
Πωλειται VARADERO MK1 99-00 | Kolokas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 19-04-2010 16:00 |
varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 11:06 |