![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή τα όσα βλέπουν τον τελευταίο καιρό, με πολύ θλίψη, τα ματάκια μου, θέλω να "ανεβάσω" μερικές πολύ ευχάριστες από το παρελθόν, εικόνες, αλλά και κάποιες που με πόνο ψυχής, ανακάλυψα πως δυστυχώς συμβαίνουν σε πολύ οίκεια για 'μένα άτομα.
Μπορείτε να προσθέσετε και τις δικές σας εμπειρίες - εικόνες, είτε από δικά σας βιώματα, από φίλους και από το διαδίκτυο. Δεκτές οι παρεμβάσεις από το ΑΝΑΠΟΔΟ φύλλο ![]() ![]() ![]() Άιντε, βοήθειά μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άιντε, βοήθειά μας.
![]() Τα λεμε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγα....
Μασαμε????? ![]() Τσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο Future ρε παιδιά προλαβαίνω???
Γιατί με τον Μουσταφά που έχω δίπλα μου φερετζέ θα βάλω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή είναι σύζυγος ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όταν τα έλεγα εγώ αυτά με έλεγαν φαλλοκράτη..ντάξει ...δημιουργείται ένα σύστημα* το οποίο διαπερνά πρώτα τη "γυναικα" ως ον το οποίο φέρεται πιο "ανοιχτό" σε αλλαγές μη βιώσιμες για τις ίδιες και σε συνέχεια για τους άντρες.."αυτό και αν είναι σχέδιο"..
*βλέπε (sex and the bitches).. είναι μεγάλη "ιστορία" πάντως.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ισχύει η προσωποκράτηση μεταξύ εμπόρων για μεταξύ τους οφειλές | spil | Ελλάδα | 1 | 13-05-2011 12:36 |
Συνελήφθη η υπεύθυνη γιατρός εφημερίας στο Αττικό Νοσοκομείο | ortho | Επικαιρότητα | 17 | 03-05-2011 13:24 |
Βρέθηκε η λύση για τους μετανάστες. Να μεταφερθούν στη Βουλή.(με φωτό) | Samior | Χιούμορ | 15 | 06-03-2011 22:33 |
Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά το 2010 -του κ. Στάθη Ν. Καλύβα καθηγητή του Πανεπιστη | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-07-2010 19:04 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |