καλησπερα .....
εχω λιγο πανω απο 7000 χλμ πλεον στο GS 1200 μου,μοντελο 2011 με 1.5 χρονο ακομα εγγυηση της BMW
Το θεμα μου πλεον ,οπως κ πολλων ιδιοκτητων BMW εδω στη Θεσσαλονικη ,ειναι η αντιπροσωπεια μας

που ειτε δεν μας εξυπηρετει σωστα κ υπευθηνα ειτε οι χρεωσεις της ειναι υπερβολικα υψηλες ειτε και τα 2 μαζι

και οι καιροι ειναι δυσκολοι....και σκεφτομαι να μην τους δωσω ουτε ενα ευρω απο εδω και στο εξης !!!
εχω μιλησει με αλλο μηχανικο πολυ αξιο κ γνωστο για την εξαιρετικη δουλεια του στη θεσσαλονικη κ ειμαι ετοιμος να ''παρατησω'' τον Κυριο αντιπροσωπο κ να ξεκινησω εκει ολες της εργασιες που προβλεπονται για την συντηρηση τις μπεμπας μου.....
ο ανθρωπος εκτος του οτι τον εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια μου ειπε πως ολα τα ανταλακτικα θα τα παιρνουμε απ τον αντιπροσωπο με τιμολογια κανονικα κ οι εργασιες θα γινονται με γνησια ανταλακτικα της BMW κ οτι ακριβως προβλεπει η ΒΜW βαση μανουαλ !
με διαβεβαίωσε οτι σε περιπτωση βλαβης που πρεπει να καλυφθει απο την BMW μεσω της εγγυησης υπαρχει νομος που εφοσον οι εργασιες γινονται με γνησια ανταλακτικα της BMW αγορασμενα απο την ΒMW ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο αντιπροσωπος να μας καλυψει κανονικα την βλαβη κ εφοσον δεν το κανει θα βαλει ο εν λογω μηχανικος δικο του δικηγορο !
τι λετε παιδια ? το εχει κανει καποιος με μηχανακι εντος εγγυησης? να το ρισκαρω? αντε γιατι πολλα λεφτα δωσαμε σε καποιους που δεν το αξιζουν τελικα .......
ΥΓ: για οποιον δε θυμαται ας του θυμησω τη σχεσεις εχω με τον κυριο αντιπροσωπο ΕΔΩ
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...4%CE%B1-24707/