![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ INTERNET ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΑΙΤ. ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ENA TANK BAG K ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΨΙΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΕΙ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Κ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ??ΕΑΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παραγγείλει με paypal 2-3 φορές.
Παράδοση στο 10ημερο αν θυμάμαι καλά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η δική μου άποψη είναι θετική για το συγκεκριμένο site ...
Πληρωμή, μόνο με paypal, όπως σου είπε κ ο Νίκος (nivam) ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πλήρωσα μέσω e - banking
και όλα οκ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό με e-banking???
|
|
|||
|
|||
![]()
Και την ADAC, έτσι την πληρώνω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() προχωρα αφοβα,σε 8-9 μερες θα τα εχεις στα χερια σου,πιο φθηνα απο εδω,εγω γλυτωσα κονυα στα 200 ευρω ,μονο θελει paypal οπως ειπαν και οι προλαλησαντες
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ έχω αγοράσει. Αλλά πάντα με paypal. Τα πράγματα ήρθαν μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
![]()
κανενα προβλημα μονο αν θες να πληρωνεις μα paypal για σιγουρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Διατραπεζικά φυσικά, και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με χρήση BIC/IBAN, διότι με έμβασμα, θα σε ΣΚΙΣΟΥΝ!!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!! | paschalis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 19-11-2011 13:46 |
KATAΛΟΓΟΣ ΑΠΟ SITE ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! | GEO_K | Χρήσιμα | 17 | 02-03-2011 09:26 |
TEILEINEILE... | panos1100gs | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 17 | 27-08-2010 22:13 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dimisp | Πλοήγηση - Hardware και Software | 30 | 09-08-2010 10:48 |