![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Η μαμά δίνει τις τελευταίες οδηγίες στη κόρη της που ετοιμάζεται να βγει στο πρώτο της ραντεβού:
- Πρόσεχε κόρη μου γιατί αυτός μόλις καθήσετε θα προσπαθήσει να σου πιάσει το στήθος. Εσύ όμως θα του πεις: "Μη, έχει αγκάθια και αγκυλώνει." Μετά θα προσπαθήσει να σε χαϊδέψει στο μ.......... σου. Εσύ όμως θα του πεις: "Μη, είναι φούρνος και καίει. Εντάξει κόρη μου; - Εντάξει μαμά, απαντάει η κόρη της. Φεύγει λοιπόν για το ραντεβού και γυρίζει ξημερώματα. - Τι έγινε κόρη μου; της λέει η μαμά. - Μανούλα έγιναν όπως ακριβώς μου τα είπες. Στην αρχή πήγε να μου πιάσει το στήθος, αλλά του είπα: "Μη, έχει αγκάθια και αγκυλώνει." Μετά προσπάθησε να μου χαϊδέψει το μ............... μου, αλλά του είπα: "Μη, είναι φούρνος και καίει." - Μπράβο κορίτσι μου, λέει η μαμά. - Ναι μαμά αλλά μετά μου λέει αυτός: "Έχω ένα λουκάνικο. Να το βάλω στο φούρνο να το ψήσω; Τι να σου πω μανούλα. Όλη τη νύχτα το έψηνε,το έψηνε και το ξαναέψηνε αλλά το πρωΐ που μου το έδωσε να το δοκιμάσω ακόμα ώμο ήταν... |
|
|
|||
|
|||
|
Ένας γέρος είχε σαν απωθημένο να πάρει παπούτσια από δέρμα τίγρης. Μια μέρα αφού κέρδισε το λαχείο πήγε και πήρε τα παπούτσια. Πάει σπίτι του και λέει στην γυναίκα του:
- "Βλέπεις τίποτα διαφορετικό πάνω μου;" - "Όχι", λέει η γυναίκα. Πάει ο γέρος και βγάζει τα ρούχα του και λέει στην γριά: - "Τώρα βλέπεις τίποτα διαφορετικό;" - "Όχι", λέει η γριά, "η π... σου πάντα ήταν κατεβασμένη." Και λέει ο γέρος: - "Είναι κατεβασμένη για να σου δείχνει τα καινούρια μου παπούτσια." Και λέει η γυναίκα: - "Και εσύ ρε κακομοίρη παπούτσια βρήκες να αγοράσεις, δεν μπορούσες να αγοράσεις καπέλο;" |
|
|
|||
|
|||
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|