![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κανείς στο Forum μας, που ασχολείται με μεμβράνες αυτοκινήτων
![]() Για Αθήνα μιλάω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφαιρομαι και εγω για να Κάνω την ζελατίνα του K 1300 GT μου απο διαφανη σε φιμέ
Πήγα σε δύο που έχουν μεμβράνες και είχαν γύρω στους 35 πόντους και μου είπαν πως θα μπουν δυο κομάτια με ραφη. Εαν ξέρει κάποιος κάτι ας το πεί. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καμία σχέση...
Για αυτοκίνητο ρωτάω ![]() Αν και προσανατολίζομαι σε προσφορά της groupon, για 3Μ με 120€.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τις εχω στο φορτηγο, 6 χρονια και ειναι πολυ καλες...... βαλε τις σκουρες, να μην ζεσταινετε ο μπεμπης......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Κωστα γι αυτο τις θελω. Αυτη τη στιγμη φοραει αλλα ειναι οι ανοικτες (50). Θελω τις 20αρες για τα πισω παραθυρα. Αυτες ειχα και στο παλιο κι ηταν super
![]() Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
GS FORUM, gepol ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 210 609 6773
ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 267 ΓΕΡΑΚΑΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Eιχα διαβασει παλαιοτερα σε ενα φυλλαδιο της llumar πως η αντηλιακη προστασια ειναι ιδια σε ολα τα επιπεδα ή εχει μικρη διαφορα το ανοιχτο με το σκουρο, κοιταξε το μην δινεις αδικα χρηματα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς! Η αντιηλιακή προστασία αλλάζει ελάχιστα και ουσιαστική διαφορά υπάρχει μεταξύ 5 και 50 (τα ακρότατα...).
Όμως αυτό που ενοχλεί είναι η αντηλιά και το ποσοστό φωτεινότητας. Εγώ έχω θέμα, φοράω γυαλιά ηλίου και στη συννεφιά... Αυτά που έχω τώρα σίγουρα δεν μου κάνουν, ενώ τα πιο σκούρα που είχα πριν στο παλιό αυτοκίνητο, ήταν μια χαρά. Εξάλλου και χωρίς μεμβράνες, η προστασία UV είναι ήδη υψηλή από τα τζάμια. Με κλειστά παράθυρα δεν μαυρίζεις ![]() Εμένα το θέμα μου είναι η υψηλή φωτεινότητα και η υψηλή θερμότητα, μιας και το τουτού μου είναι μαύρο... |
|
|||
|
|||
![]()
Είδα πριν μια εβδομάδα προσφορά με 80€ στο ιντερνετ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης, ισχύει και το εξής: Οι μεμβράνες της ίδιας κατηγορίας από άποψη ποιότητας - προστασίας, έχουν την ίδια τιμή ανεξαρτήτως χρώματος. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|