![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΑ 42,000 ΝΑ ΕΧΩ:
ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΛΗΣ:7,2 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΣΙΤΑ 170-180 ΧΛΜ ,MONOKABALOS,ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Μ.Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑ 10,8! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 40,000 ΕΚΑΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΝΟΣ Μ ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΙΜΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΟ ΑΛΛΑΓΗ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .....ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΟΝΟ ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι πολλά 10.8 στα 180χλμ α/ω???
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα τελευταία δεν πέφτει με τίποτα κάτω απο 7.5 μές στην πόλη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είναι αρκετά υπερβολική κατανάλωση.Παίζει ρόλο αν το πατάς αλλά ειναι πάρα πολύ.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απο ρύθμισμα,πιθανόν να είναι καλό να επισκευφτείς ενα εξουσιοδοτημένο να το ρυθμισουν....Φαντάσου εμενα μέσα στην πόλη είναι στα 6 και είμαι Αθήνα,αν και μετακινούμαι αρκετα μέσω εθνικής.
|
|
|||
|
|||
![]()
συνολικα οχι καλο ρυθμιζμα
|
|
|||
|
|||
![]()
το οργανακι μου , εχει δειξει και 11,9 στα 200χλμ!
οποτε μην ανυσηχεις ![]() τα 180χλμ , και τα 1200 κυβικα ειναι λογικη καταναλωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε το ίδιο μηχανάκι και η μεγαλύτερη κατανάλωση μέσα στην Αθήνα ήταν 6,65 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
Ο μέσος όρος είναι στα 6,00 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα (Βασικά 480 χιλιόμετρα μέχρι το άναμα του τριγώνου της ρεζέρβας). Μεγάλη σημασία έχει το προσωπικό στυλ οδήγησης του καθενός μας. Επίσης ταξιδεύοντας για Θεσσαλονίκη (μία φορά το μήνα για ένα χρόνο περίπου) με ταχύτητα 120~150Km/h το ντεπόζιτο έβγαζε από 460~509 χιλιόμετρα.Να σημειωθεί ότι ήμουν δικάβαλος και με πλαϊνές βαλίτσες. Last edited by VDR; 25-03-2013 at 18:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την μερα που την πηρα και μεχρι σημερα 25000km,εχω δει 2 φορες 6,8 που ηταν και το χαμηλοτερο.Σχεδον μονιμα ειμαι στο 7,1-7,2....
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|