![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή τα κατάφερα και έπεσα μόνος μου και η μηχανή έφαγε ένα καλό σοκ, θα ήθελα τα φώτα σας προκειμένου να μην μου έρθει υπερβολικά μεγάλο το σοκ της επισκευής.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, από την πτώση έχει στραβώσει η βάση του fairing, η βάση του προβολέα, το τζάμι από τον προβολέα και το δεξί φλας. Τα τρία πρώτα μου τα κοστολογούν ένα χιλιαρικάκι ευρώπουλα. Και επειδή αυτή την περίοδο δεν είμαι και άνετος οικονομικά ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση για την επισκευή της. Η μηχανή κινείται κανονικά και χωρίς πρόβλημα (μηχανικά και ηλεκτρολογικά). Υπάρχει μια μετατόπιση του fairing προς τα αριστερά. Θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά αν και κατά πόσο επηρεάζει την ορθή λειτουργία της μηχανής το στραβό fairing. Θα μου δημιουργηθεί πρόβλημα σε μεγάλες ταχύτητες; Αν την βγάλω και την "φέρω" στην προγενέστερη μορφή της με εργαλεία, θα ελοχεύει κίνδυνος κατά την χρήση της μηχανής; Επίσης, μου είπανε πως χρειάζεται αλλαγή η βάση του προβολέα (το γκρι πλαίσιο γύρω από τις ενδείξεις). Από το άπειρο μάτι μου δεν φαίνεται να έχει κάποια παραμόρφωση, θα μπορούσα να την κρατήσω και να αλλάξω μόνο την βάση του fairing? Όσο αφορά τον προβολέα, έχει σπάσει μόνο το τζάμι. Κατά τα άλλα λειτουργούν και οι δύο λυχνίες κανονικά. Υπάρχει ανταλλακτικό μόνο αυτό ή είναι ολόκληρος ο προβολέας ένα κομμάτι; Συγνώμη για την μακροσκελέστατη ανάρτηση, αλλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση. Γιατί την δουλειά τους κάνουν και θέλουν να αγοράσω νέα ανταλλακτικά, αλλά και εγώ θέλω να επισκευάσω χωρίς να πεινάσω για 2-3 μήνες Οποιαδήποτε πληροφορία, από site για ανταλλακτικά ή για το τι θα μου συμβουλεύατε να κάνω είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους σπατάλησαν τον χρόνο τους για την ανάγνωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Για το παμπρίζ, μπορείς να δεις μόνος σου από ποιες ταχύτητες και πάνω επηρεάζει την ευστάθεια. Σε χαμηλές ταχύτητες δε νομίζω να έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.
Η βάση σιάζεται αν βγει και "πάρεις" την συμμετρία σε κανένα μηχανουργό ή σιδερά. Το τζάμι αλλάζει αν είναι επίπεδο-που δε νομίζω, οπότε παίρνεις κανένα μεταχεισρισμένο, πχ. Πωλείται Φανάρι Εμπρός - € 150 EUR - Car.gr 150 ευρώ είναι ευκαιρία και είναι κομπλέ με τις λάμπες του. Γενικά λύνεις τα στραβά μέταλα και σπασμένα πλαστικά και ισιώνεις κολάς ότι χαλασμένο βλέπεις. Στις αντιπροσωπείες και κάποια πολυτελή συνεργεία υπάρχει η προσφιλή και "εύκολη" μέθοδο να αλλάζουν τα πάντα χτυπημένα ανταλλακτικά ανεβάζοντας πολύ το κόστος επισκευής. Ίσως σε ένα φανοποιείο της γειτονιά σου μπορέσεις να το φτιάξεις με πολύ λιγότερα χρήματα. Ανταλλακτικά car.gr : http://www.car.gr/parts/?offertype=&...on=&condition= Last edited by JohnGS1100; 28-03-2013 at 19:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Και φλας υπάρχει αν θέλεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ισιωμα του φανοστατη κ γενικά των βάσεων του φερινκ δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο που να θέλει αντικατάσταση.
Οπως τα βλέπω, φτιάχνονται. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|