|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τους μαζεύουμε στο Δαφνί....  οι Σερραίοι είναι τρελλοί στειλτε τους στο..Δαφνί...  γιαυτό και εμείς την Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τρέχουμε στη Δάφνη Σερρών για να διασκεδάσουμε στο Ψητοπωλείο ΟΡΕΣΚΕΙΑ 35 χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών - καιρός οκ !!! Χάρτης Δάφνη Σερρών | Χρυσός Οδηγός Αναχώρηση στις 7 και 30 από την καφετέρια STAVROS ESPRESSO καλή διασκέδαση!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τους μαζεύουμε στο Δαφνί.... 

Ζήτω η τρέλα μέσα με χίλιαααααααααααααααααααααα    ορίστε και η διαδρομή για να μην χαθούν μερικοί   https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...=h&mra=ls&z=11 Υ.Γ. Εγώ θα σας βρω εκεί κατευθείαν...................Μάριε χωματάκι;...........................    Last edited by kornlaz; 01-10-2013 at 12:46. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τους μαζεύουμε στο Δαφνί.... Σάν και το καταλάβατε πως είσαστε για δέσιμο πάλι καλά Είστε ωραίοι τρελοί Κοιτάξτε να μην σας κρατήσουν εκεί   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ε είστε προκλητικοί!!!!!  Μα καφέ σε ψητοπωλειο!!!!!!!! Που ακούστηκε! Καλά να περάσετε! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! | 
| 

| |||
| 
 | |||

τωρα που κανεται καφε σε ταβερνα και ειναι και στο δαφνη.,.,,,., ειναι το στοιχειο μου   μεσα χαλλλλλλαρα!!!!!!!!!!! παρακαλω να ειναι ολοι Χ.Αεκει    *χ.α = χωρις αμαξι..,   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αντε καλά να περάσετε   !!!! Φραπεδάκι θα πιεί κανένας ?   | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΗΛΙΑ ΕΓΩ? ΠΑΡΕ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΘΑ ΧΑΘΩ. Last edited by Χαλλλαρός; 01-10-2013 at 15:18. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τους μαζεύουμε στο Δαφνί.... Απόσπασμα: 
  Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
   Στους τρελούς δεν δίνουν καφεϊνη !  Νικολάκη αν είσαι Σερρες θα σε παμε χερακι χερακι...αν ερθετε κατευθειαν απο Σαλονικα..συμφερει να στριψετε στο Στρυμονικο-(ισως και Βεργη) -Νιγριτα-Δαφνη | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Τετάρτη 2 Οκτ 2013 τους μαζεύουμε στο Δαφνί.... θα σΕ τηλεφωνησω για να συνενοηθουμε μην βιαζεσαι .,.,.,. χαλλλλλαρωσε.,.,     | 
| 

| |||
| 
 | |||

Kαλα ελεγα οτι ειστε ολοι για Δαφνι... Τωρα το λετε και μονοι σας Σε λεω... Αει βε καλη κρεμυδιΛα να εχετε...   | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 |