![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες καλησπερα. Ενδιαφερομαι να κανω μια αγορα απο το site www.teileineile.de απο Γερμανια. Ειναι αξιοπιστο ???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
sorry Γερμανίας ήθελα να πω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
1. Έχουν account login, βλέπω διαθέτουν κρυπτογράφηση στοιχείων. 2. Διαθέτουν συνναλαγές με PayPal (σύστημα αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας διασφαλισμένο με τα διεθνή πρωτόκολλα συμμόρφωσης PCI DSS). 3. Οπτικά φαίνονται διασφαλισμένοι για συναλλαγές (στην Γερμανία). Όμως: 1. Δεν διαθέτουν σταθερή διεύθυνση με hard copy γραφεία που μπορεί κανείς να τους επισκεφθεί και να τους δει. 2. Η ιστοσελίδα τους δεν έχει αναπροσαρμογή από το 2006 - δες στο κάτω μέρος: eCommerce Engine © 2006 xt:Commerce Shopsoftware Μου φαίνεται ότι είναι εταιρεία που απευθύνεται σε πωλήσεις προιόντων και αποστολές μέσω internet, χρησιμοποιώντας PayPal, και ίσως να έχεις βρει φθηνή τιμή λόγω που τα γραφεία τους να είναι Virtual. Με άλλα λόγια, βρες τηλέφωνα και πάρε τους, ρώτησε σχετικά με το προιόν που θέλεις να αγοράσεις, ρώτησε για την διαδικασία που ακολουθούν, ρώτησε για το delivery time. Αν ακόμη δεν αισθάνεσαι άνετα, ζήτα τους από το τηλέφωνο να σου στείλουν ένα Proforma invoice προκειμένου να το δώσεις στην κάρτα σου για την συναλλαγή (πες τους το ζητάει η τράπεζά σου για συναλλαγές άνω των 100 Ευρώ εάν είναι μέσω internet και εκτός Ελλάδας). Τότε δες πως αισθάνεσαι και προχώρα. Εκτός κι αν κάποιος άλλος φίλος από το Forum τους ξέρει και έχει ήδη κάνει συναλλαγές μαζί τους. Θα σου έλεγα 90% οκ και 10% "μπορεί και αν...." |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ αξιοπιστο και πολυ καλη επικοινωνια...........κανε λογαριασμο και μην βιαστεις να παραγγηλεις θα βλεπεις εκπτωση 5% και με το πρωτο 24ωρο περιπου θα στο κανει 10% παραγγειλε και πληρωσε με παυπαλ..........
εγω σε μια εδομαδα περιπου ειχα τα πραγματα με κουριερ........ |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω αγοράσει ένα Top Case κ ένα ζευγάρι μπόντες All Around. Οι πληρωμές έγιναν μέσω PayPal. Οι χρόνοι παράδοσης ικανοποιητικοί. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, προχώρα, α! έχουν κ στο ebay site
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εχουμε..(μαζι με τον frits)αγορασει προσφατα αξιας περιπου 500 ευρω πραγματα και η εξυπηρετηση οσο και οι τιμες ειναι πολυ καλες..
![]() το συνιστω και εγω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε ολα αυτα, συμφωνω και με το παραπανω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την στιγμή που έχουν PAY PAL σύστημα, προχώρα αφοβα..
Εχεις 100% εγγύηση πληρωμής και επιστροφής χρημάτων, τυχόν μη ικανοποίησης του πελάτη!!!... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
--ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ-- | Benjamako | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 06-12-2009 12:40 |