![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλω για το γνωστο Y PIPPE ποσοι το εχετε κανει και τι ειδατε εχουμε διαφορα στην αποδοση και στην καταναλωση?? σκεφτομαι να το βαλω με τη μαμα εξατμιση για πειτε για πειτε
|
|
|||
|
|||
![]()
καταπληκτικός ήχος μαζί με την remus που έχω... η μηχανή έχει ζωντανέψει πολυ...χαμηλά ειδικά σκοτώνει.με 15 ημερών λάστιχα άνετα σπινιαρει με 3η...πολύ ψιλά δεν νομίζω πως έχει μεγάλη διαφορα ενώ δεν είδα παραπάνω χιλιόμετρα στην τελική στις 1-2 φορες που δοκίμασα...σωστή μέτρηση κατανάλωσης δεν έχω κάνει ακόμα...αλλα σίγουρα καίει λίγο παραπάνω...πάντως μιλάμε για πολυυυυ θόρυβο... και σκασίματα που προσωπικά εμενα μου αρέσουν αλλα ίσως κουράσουν κάποιον λιγότερο ταλιμπάν από εμενα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και μόνο που το σκέφτηκες να καταργήσεις τον καταλύτη... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό θα είναι να μην έχεις αγαπημένα σου πρόσωπα κοντά στη μηχανή όταν δουλεύει χωρίς καταλύτη. Είναι αρκετά δηλητηριώδη τα καυσαέρια. Μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ και θα ενημερωθείς.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο αν είσαι εσύ πίσω τους στο φανάρι ή εγώ;;; στα τέτοια τους...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει ρε Βασίλη, οι Γερμανοί θα μας φταίνε πάλι για την κατάντια μας, που όχι να αφαιρέσουν καταλύτη δεν διανοούνται, αλλά ούτε στα σκουπίδια δεν πετάνε τους άχρηστους...
Τουλάχιστον θα ακούς καταπληκτικό ήχο, αλλά κλείνε τη μύτη σου, για να είσαι σίγουρος... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
1150GS πλαινες βαλίτσες | vpentza | Ζήτηση | 1 | 29-12-2009 20:46 |
Repair Manual 1150GS .pdf | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 08-10-2009 21:43 |
10-40 σε 1150gs ? | eolos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 04-09-2009 11:55 |
BMW 1150GS ADV | panos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 23 | 18-07-2009 21:44 |
1150GS MOD 02 65000XLM | G-NICK | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 22-06-2009 20:11 |