![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() να γιατί χάθηκα και εγω λίγο τον τελευταίο καιρό.. να σας βάλω και λίγο στο δικό μου τριπ.. είναι ο καιρός που κόβουμε τα χορτάρια και τις βρώμες για ζωοτροφές.δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βραχεί μέχρι να ολοκληρωθεί το μάζεμα.ο καιρός κρατάει καλά μέχρι το σάββατο που έχει βροχές και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε ξεμπερδέψει γιατί δεν μας βλέπω καλά! ![]() αφού γίνει πρωινό τσεκάρισμα-γρασάρισμα-φουλάρισμα,φύγαμε για τον μικρό κάμπο.180 στρέματα,ιδιότροπα και μικρά,που χρειάζονται μικρό εργαλείο και ευέλικτο το χορτάρι,έχει ξεπεράσει το ένα μετρο! ![]() και αρχίζει το κόψιμο! ![]() ![]() μέχρι το σάββατο θα πρέπει να έχουν φύγει απο τα χωράφια 120 τόνοι τριφύλι και να γίνει και η προεργασία.(θα σας ποστάρω κάποια στιγμή πως γίνεται το χορτάρι-μπάλα) χθες και σήμερα,έγραψα πάνω απο 25 ώρες στην σέλα του τρακτέρ. αν ήμουν πάνω στο σπριντ,θα είχα φτάσει Βλαδιβοστόκ χαλαρά... έρχεται η ώρα όμως! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Tsompanis !!
Καλή σοδειά φίλε μου και καλά κουράγια στη δουλειά σου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Κώστα,
σ' ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας "ώρες" απ' την πολύτιμη ξεκούρασή σου ... Καλό κουράγιο στο επίπονο έργο σου ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ φίλε νότη να είσαι καλά.
το χορτάρι φίλε αρκά,πρέπει να είναι στεγνο,να έχει ξεραθεί απο τον ήλιο (περίπου 4 μέρες) και να πρεσαριστεί και να γίνει μπάλα με σχεδόν μηδενική υγρασία.αν βραχεί,η υγρασία θα παραμείνει μέσα στο συμπιεσμένο χορτάρι και αυτο θα σαπίσει.δεν θα κρατηθεί μέχρι τον χειμώνα |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλή σοδειά Κώστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σου φιλε Τσοπάνη με την τρακτερα σου!!!!
αντε για να θυμομαστε οτι εργασια δεν ειναι πληκτρολογιο ποντικι και ...www,,,,, ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη σοδεια και του χρονου ολο το forum για βοηθεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Φαίδων ωραία ιδέα τον Δεκέμβριο Κρήτη για ελιές τον Μάιο Ιωάννινα να οργανώσουμε αγροτουρισμό .......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ | MARK | Χιούμορ | 8 | 16-02-2010 05:35 |