![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να σας αναφερω τι μου ετυχε με καποιο μελος του φορουμ που δυστυχως (τελικα) ειχα μια συναλλαγη οσον αφορα μια αγγελια.
Ειχα βαλει λοιπον μια αγγελια ενα GPS και βρεθηκε το συγκεκριμενο "μελος" ονοματι mkastrinakis ο οποιος μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι του μου ειπε να του το στειλω με αντικαταβολη στο Ηρακλειο Κρητης οπου και ειναι. Στις 3/5 του το εστειλα και επειτα απο επικοινωνια που ειχα μαζι του στις 7/5 μου ειπε πως δεν του χει ερθει το δεμα.Στις 10/5 προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι του αλλα τιποτα. Στις 11/5 και μεσω του αριθμου αποστολης ανακαλυψα πως το δεμα ηταν στα ΕΛΤΑ Ηρακλειου απο τις 5/5. Εκτοτε τον εχω παρει τηλεφωνα , του χω στειλει sms,mail αλλα το συκεκριμενο "μελος" mkastrinakis εχει εξαφανιστει. Δεν εχω βγαλει ακρη τι γινεται με το δεμα και αν θα επιστραφει πισω διοτι στα ΕΛΤΑ Ηρακλειου δεν απαντανε και γενικα εχω παρει "αναποδες" με την απαραδεκτη συμπεριφορα του, μιας και ειχα υπολογισει στα λεφτα αυτα και ειχα προβει σε καποια σημαντικη αγορα. Θελω να πιστευω να μην εχει συμβει κατι αλλο, αλλα νομιζω οτι μετα απο τοσες μερες θα επικοινωνουσε. Καλο λοιπον ειναι οι υπευθυνοι του foroum να γνωριζουν τι γινεται, και τετοια αναξιοπιστα ατομα να απομακρυνονται ή δεν ξερω τι αλλο.Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην θεωρηθω υπερβολικος στην αντιδραση μου αυτη. Πειτε μου και σεις την γνωμη σας. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να ρωτήσεις στα ΕΛΤΑ αν το δέμα παρελήφθη και ποιός υπέγραψε για τη παραλαβή του. Αν και εφόσον υπάρχει υπογραφή παραλαβής, θα έχει επίσης πληρωθεί αφού εστάλει με αντικαταβολή...
Ως αποστολέας έχεις κάθε δικαίωμα να μάθεις κάθε πληροφορία από τα ΕΛΤΑ. Αν δεν σκοπεύουν να το παραλάβουν ....θα πληρώσεις κάτι και θα στο στείλουν πίσω... Το ρίσκο της αντικαταβολής φίλε μου.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω ξαναπουλησει με αντικαταβολη, τα λεφτα θα ειχαν ερθει αμεσως. Οποτε λογικα δεν το χουν παραλαβει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ενώ έχουν πληρωθεί αυτοί, να εκμεταλεύονται τα χρήματα σου 1 μήνα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση και τηλέφωνό του με πμ να ψάξω αν μπορέσω τι συμβαίνει , αν απλά άλλαξε γνώμη γιατί δεν ενημερώνει όσο και αν είναι αυτό αντισυμβατικό.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον δεν πληρώθηκε η αντικαταβολή,το δέμα θα γυρίσει πίσω και μην ανησυχείς.Πράγματι, η συμπεριφορά αυτή του μέλους είναι αντιδεοντολογική και πολύ καλά κάνεις και τον εκθέτεις δημόσια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου άλλα μια και ο Albatros έχει διάθεση να βοηθήσει ας περιμένουμε και μετά βγάζουμε συμπεράσματα
Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως όφειλε να απαντήσει στο τηλέφωνο ίδωμεν ............................ Last edited by EOD-K9; 15-05-2010 at 11:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Bρε παιδια---μηπως επαθε τιποτα το συγκεκριμενο μελος?και γιαυτο δεν παρελαβε?
συνιστω ψυχραιμια φιλε μου--τα κοπελια απο την κρητη απο οτι βλεπω ειναι προθυμα να βοηθησουν....!!!! αλλα μην παει το μυαλο μας αμεσως στην απατεωνια,,,, ![]() ![]() ![]() μπορει κατι να επαθε ο ανθρωπος .... ![]() ![]() και γιαυτο να μην επικοινωνησε μαζι σου(εννοειτε πως δεν το επικροτω--σε ι οποιαδηποτε περιπτωση,επρεπε να σε εχει ενημερωσει---εκτος παλι και αν του ετυχε κατι τοσο μα τοσο απροσδοκητο,,,,,....) |
|
|||
|
|||
![]()
Περαν απο το συγκεκριμενο περιστατικο,που το τι εχει γινει ειναι αδιαφορο,θα προτινα αν το σηκωνει η φορμα του φορουμ να μπει κατω απο το ονομα του καθε μελους και δυνατοτητα αξιολογησης,για αποφυγη τετοιων φαινομενων.
Επισης το γεγονος οτι πουλαμε σαν ιδιωτες δε σημαινει οτι δε μπορουμε να δινουμε στον αγοραστη και καποια περιθωρια αλλαγης γνωμης,ακριβως οπως κανουν και τα καταστηματα! Καλη διαθεση πανω απο ολα... |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για το θεμα αξιολογησης, και για να μη βγαζω την ουρα μου απ εξω και γω εχω ακυρωσει αγορα απο ενα μελος αλλα εγκαιρα το ενημερωσα. Δεν θα με πειραζε να το ακυρωνε, αλλα θα μπορουσε να ειδοποιησει.
![]() |
![]() |
|
|