![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα,πηγαίνοντας στην αττική οδό για πλιτσ στη κερατέα,ξάφνου,οι στροφές πέσαν,άνοιξα το γκάζι,ανέβηκαν πάλι για λίγα δευτερόλεπτα,ανέβηκε και η ταχύτητα,πήγαινα με ~120-130,μα αμέσως μετά πέσαν οι στροφές,μέχρι που έσβησε το μοτέρ.Δεν ξαναπήρε μπροστα,οδική και έξω απο το γνωστό συνεργείο στο γέρακα.Μάλλον για κάτι τροφοδοσίας μου κάνει.Ναι,είχα βενζίνη.Ναι,ξεκούμπωσα τους ταχυσυνδέσμους και τους κοίταξα και σκούπισα.Κοίταξα και ασφάλειες μήπως τυχον....
Εχετε φίλοι καμια άποψη?Ετσι κι αλλιώς αύριο θα μάθω,αλλά ίσως και όχι..........!Ουφφφ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντλία να πω ;;;;
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτό είναι το adv.πλύσιμο κάνω 3-4 φορές το χρόνο,κυρίως μετά απο βουνό.Εχω κανα 2 μηνο νατο πλυνω.Τι αισθητήρας ειναι αυτός? Πολύ ακριβός δεν είναι?Και γω κάτι σε αντλία φαντάζομαι.Σας ευχαριστώ,θα ενημερώσω οπωσδήποτε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι σε αντλία ή φίλτρο βενζίνης ίσως. Το έχω πάθει και εγώ και αν θυμάμαι καλά το νούμερο είναι γύρω στο 250€
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμαθα..Απο τηλεφώνου βέβαια,αλλά δεν αλλάζει κάτι...
Αντλία βενζίνης.Αλλαγή,με εργασία προφανώς,375 ευρόπουλα ζεστά και φρέσκα...Καλό καλοκαίρι...... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηφαιστειακή έκρηξη - Διακοπή στις ευρωπαϊκές πτήσεις! | Arkas | Επικαιρότητα | 3 | 17-04-2010 17:51 |
Μαγνητάκια που βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.Αξίζουν; | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-11-2009 08:39 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 12:37 |
10 απλές συμβουλές για οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου | Alext | Αυτοκίνητο | 14 | 18-09-2009 22:48 |
R1100 Μετρητής καυσίμου | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 29-04-2009 02:20 |