![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δουλέψτε, ρε…
Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες πολιτών: αυτοί που τρώνε τα ##### και είναι ευχαριστημένοι και αυτοί που τρώνε φιλέτο και είναι δυσαρεστημένοι επειδή δεν τρώνε αστακό. Την προηγούμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία έκαναν απεργία επειδή η μισθοδοσία τους καθυστέρησε δύο ημέρες! Την ίδια στιγμή εκατομμύρια ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν μήνες να πληρωθούν και είναι και ευχαριστημένοι επειδή τουλάχιστον δεν είναι άνεργοι και έχουν μια ελπίδα κάποτε να πληρωθούν… Αυτή είναι η χώρα μας, αναγνώστη μου. Η χώρα της ανισότητας, της αδικίας και των πολλών βολεμένων (λεωφορειατζήδων και μη)… Πρώτο ΘΕΜΑ online : Αρχική σελίδα ένθετο: car+speed υστ. φυσικά δεν είμαι κατά της απεργίας. αλλά υπάρχουν εργαζόμενοι 19 μήνες απλήρωτοι και συνεχίζουν να εργάζονται.. 2 ημέρες απλήρωτοι, δεν το βλέπω σαν λόγο απεργίας αλλά σαν λόγο ``άλλης μιας μέρας παραλίας`` |
|
|||
|
|||
![]()
εχεις καποιο δικιο!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μη χείρον βέλτιστον
η πιό επίκαιρη ρήση... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σαν να είσαι .... "καμένος" μιλάς Κώστα ..... ή κάνω λάθος ;;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προεκλογικά, φώναζαν οι πράσινοι ``κάνε επίσχεση (νομικό κομάτι δικαίωμα του απλήρωτου εργαζόμενου) ρε συ``. Φυσικά το έλεγαν για τους δικούς τους κοματικούς λόγους, όχι ότι τους ένοιαζε. Τώρα οι πράσινοι κυβέρνηση οι γαλάζιοι αντιπολίτευση. Φωνάζουν οι γαλάζιοι: ``απλήρωτος ρε συ, κάνε επίσχεση (φυσικά για δικούς τους κοματικούς λόγους φωνάζουν και αυτοί, όχι ότι νοιάζετε κάποιος)``. Γελάω με την κατάντια μας, που την τρέφουμε εμείς οι ίδιοι. Στεναχωριέμαι βέβαια όταν κατάλαβα ότι πρέπει να φύγει και η δικιά μου ``σειρά`` εργαζομένων (ενώ πίστευα ότι θα τελείωνε με τους παλαιοτερους), μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και το σωστό. Τώρα είδα 2 μέρες απλήρωτοι (μπορεί να είναι και Σαβ/κο, μπορεί να μην υπάρχουν και χρήματα δεν ξέρω γιατί) και κάνουν απεργία (λέω και πάλι δεν είμαι κατά της απεργίας). Δηλ. σε μια χρεωκοπία τι θα έκαναν? Θα σκότωναν κόσμο? Μήπως τα βλέπουμαι κάποιες φορές όλα δεδομένα? |
|
||||
|
||||
![]() Κώστα, ξέρω το πρόβλημά σου, γι' αυτό κ στο έγραψα .... Σου εύχομαι, να ξεμπερδέψεις γρήγορα και ..... "αναίμακτα" .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολες μέρες,υπομονή.........
|
![]() |
|
|