![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση.
Μετά απο μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. - Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές, είπε ο Γάλλος, και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει. - Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές, απαντά ο Ιταλός, και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της. Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: - Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτες το βράδυ; - Μία, του απαντά ο Έλληνας. - Χα, μόνο μία; του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. Και τι σου είπε σήμερα το πρωί; - Μη σταματάς!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κρινω απο τα νευρα που εχουμε σαν φάρα μαλλον του 5λεπτου εραστης ειναι ο Ελληνας...
![]() |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλαξε ομως γραμματοσειρα βρε Σταύρο,,μου βγηκαν τα ματια!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όταν μερικές φορές η δικαιοσύνη παραείναι "τυφλή" ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 10 | 28-02-2010 07:54 |
Νεογέννητο επέζησε αφού πρώτα πέθανε 18 φορές | skippybi | Κόσμος | 4 | 21-08-2009 10:22 |
Πόσες φορές πήγατε να αγοράσετε μία λάμπα τύπου Xenon!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 28-04-2009 13:21 |
Πόσες αγελάδες χωράνε σε ένα vw; | Black_Shadow | Επικαιρότητα | 6 | 20-02-2009 19:03 |