![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παρακαλω θερμα τους συμφορουμιτες απο ολη την Κρητη και ειδικα απο Ηρακλειο
εχθες το βραδυ εκλεψαν την μοτοσυκλετα του ανηψιου μου φοιτητη στο Ηρακλειο οποιος μπορει να βηθησει με οποιον τροπο ας το κανει διοτι δυστυχως δεν εχω εκει γνωριμιες ειναι ενα Yamaha XT660X to mottard δηλ σε γκρι χρωμα με αρθμ. κυκλοφοριας ΒΒΟ 099 το τηλ του ανηψιου μου στο Ηρακλειο ειναι : Τασος 6945045383 ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που να τους κοπούν τα χέρια!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξη το πρωί θα μιλήσω με κάτι φίλους μου στην ασφάλεια να αμοληθούν να το βρουν το μηχανάκι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστω απο καρδιας |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να το βρείτε ρε σεις, τι καθίκια παιζουν ρε...
Ουτε να το σκέφτομαι δε θέλω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σταλεί E-Mail στα μέλη μας, να έχουν τον νου τους ......
|
|||
|
|||
![]()
εννοειται θα εχουμε τον νου μας καθως επισης και θα ενημερωθουν γνωστοι
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα...........
Last edited by MARK; 16-06-2010 at 06:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Ενημερώθηκαν και τα Χανιά....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενημερωσει τα <<φιλαρακια>> στην Επαρχια Μυλοποταμου.....
να εισαι σιγουρος αν το μοτορι ειναι εκει ο τυπακος που το βουτηξε θα την περασει ζαχαρη.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware.. | Capitain | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 11-06-2010 08:53 |
προτασεις.......βοηθεια..... | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 03-06-2010 00:08 |
αποριες και βοηθεια ........ | GAGARIN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 05-01-2010 10:06 |
βοηθεια συντροφοι! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 25-08-2009 13:15 |
gps βοηθεια. | bmwgogagis | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 10-05-2009 20:10 |